30 mai 2010

Viitorul apropiat

Mă tot chinui să mă motivez să fac rezumatele de final de sezon, să scriu câte ceva despre cele două transferuri anunţate, poate să mai speculez niţel despre viitorul antrenor, dar am succes minim. Obosesc adesea încercând să ignori scandalurile marca Iancu, dar într-un fel mă simt şi blazat după acest sezon care s-a asemănat foarte mult cu tiparul femeii care te plimbă cu zăhărelul, ca la capăt să te lase aşteptând, a nu ştiu câta oară, la restaurant. Şi, aşa cum e cu femeile astea, când totul pare mult mai complicat decât este, ţi-e imposibil să te repoziţionezi la o distanţă sănătoasă.

Evident, Poli e oricând mai mult decât atâta - a clamat el, sărbătorindu-şi ziua de naştere de unul singur în barul din cartier. Dar uneori e la fel de greu de iubit.

3 comentarii :

dAImon spunea...

Dude, give it a rest. O lună pauză şi-o să chiauni după fotbal .. că ce dracu să faci altceva vara? :D

Stefan Carpanu spunea...

Luna asta chiar ca n-o sa ducem lipsa de fotbal. :D

Andrei Vajna II spunea...

Pai hai sa refuzam zaharelu ala, ca si-asa nu-i bun, poate dam in diabet.

Ai dreptate, cand incerci sa scoti o idee, sa urmaresti pana la capat firul, dai de toate chestiile astea enervante care se invart in jur, si-ti explodeaza aluatul in fata.

Mi-e imi e dor deja sa vad pe Poli intr-un meci, dar unul din ala fara miza. Parca acolo avem pentru ce lupta si spera. Daca nu, etapa urmatoare mai avem o sansa.

Google+