28 mai 2010

Obiectiv

Ciudat, dar de data asta nu prea mă stresez cu cine va fi următorul antrenor. Cu unele excepții, mi-e indiferent, iar din cei trei preconizați până acum, nu mă încântă în mod special nici unul.

Cred că sezonul viitor conducerea are un obiectiv mult mai important de îndeplinit. Și anume să readucă publicul aproape de echipă. Audiența pe stadion a ajuns la cote inacceptabile, iar cei prezenți nu sunt niciodată mulțumiți. Pe lângă faptul că e o atmosferă deranjantă, este și malefică echipei. Care e ordinea? Rezultatele aduc publicul, sau publicul aduce rezultatele?

Vreau să cred că timișorenii nu tânjesc după trofee. Este mult mai important să avem o echipă cu continuitate, care să reprezinte orașul, dar mai ales, spiritul său. Rezolvarea palmaresului ar fi un prim pas, dar e nevoie de mai mult. Publicul trebuie atras și, după cum a fost demonstrat, rezultatele nu sunt un factor dominant. Din păcate, departamentul de marketing al clubului e practic inexistent. În timp ce CFR-ul apare în reclame la TV, Poli e mai degrabă cunoscută pentru întârzierile la plăți față de angajații săi. În al doilea rând, conducerea pare că nu poate să construiască o atmosferă lucrativă nici în cadrul clubului.

Personal, vreau să văd o echipă care crește, să fie același antrenor cel puțin 2 ani, să avem jucători care să fie și idoli, nu neapărat vedete, și să avem un club cu care ne putem identifica. Dacă această din urmă condiție nu e îndeplinită, stadionul nu se va mai umple niciodată.

După cum am mai spus, momentan nu ne regăsim. Când o vom face, vom avea și o direcție.

Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+