26 mai 2010

Schimbări, schimbări

Demisia lui Sabău de astăzi, bine-venită cum este ea, nu promite să reîmprospăteze speranţa, aşa cum se întâmplă de obicei atunci când se aduce în discuţie schimbarea. Vehiculat drept cel mai probabil înlocuitor al său este Maurizio Trombetta, fostul antrenor al CFR-ului, dar se mai discută şi de Piţurcă sau Bergodi.

Preferinţa mea, în măsura în care contează, este cel din urmă, dar rămâne de văzut ce părere au Stanciu şi Chivorchian. Ca de obicei, acesta va fi cel mai important transfer al verii; ar fi bine să nu începem prost.

4 comentarii :

Vio spunea...

Eu cred ca nici unu dintre cei trei nu ar rezista mult timp. Mai ales Bergodi si Trombetta. Piturca probabil ca ar avea mai multe sanse,dar si presiunea e mai mare. Ii greu la Timisoara, pentru ca daca ai sustinerea publicului nu o ai pe cea a patronului, si invers. asa ca parerea mea...e sa aduca un antrenor strain din toate punctele de vedere. Sa nu stie limba, sa nu stie ce ii in romania (din cauza scandalelor etc.) dar bineinteles..sa faca armata cu jucatorii. dar vedem, pana la urma...noi suporterii putem doar sa comentam decizia facuta de club.

Andrei Vajna II spunea...

Hahaha, jur ca si eu m-am gandit la fel. In loc sa aducem antrenor care "sa stie fotbalul romanesc", mai bine unul care sa n-aiba habar. Sa stie numai fotbal, punct.

Stefan Carpanu spunea...

Nu stiu in ce masura poti separa fotbalul de liga in care se joaca. Cred ca trebuie disociat intre "sa stie fotbalul romanesc" si "sa se incadreze in spiritul fotbalului romanesc". De aici izvoraesc problemele.

Mai bine sa cunosti raul cu care te vei confrunta decat sa fii surprins de el.

Andrei Vajna II spunea...

Antrenorul trebuie sa cunoasca doar fotbalul pe care il practica echipele adverse, ca sa stie la ce sa se astepte, si pentru ce sa-si pregateasca echipa. N-as zice ca tine de specificul unei tari.

Eu cred ca avantajul unui antrenor strain de fotbalul strain e faptul ca nu are unele prejudecati si se poate concentra pe fotbal.

Google+