17 mai 2010

Pandurii - Poli 0:0

Poli a jucat slab luni, mai ales prin prisma rezultatului. De-a lungul partidei aveam mereu impresia că ar trebui şters pe jos cu Pandurii, care erau extrem de firavi în defensivă şi lăsau mai mereu mijlocul liber, dar în ciuda acestui fapt, ocaziile de gol nu s-au înghesuit să apară.

Exceptând nişte şuturi de la distanţă, Magera pe poartă, Curtean mereu mult pe lângă, Maxim între cele două extreme, prima repriză nu a prezentat alte momente de stres optimist. Gazdele puteau marca la o fază pe stânga, unde Maxim a fost cam uşor depăşit în câteva rânduri, dar Orac a trimis peste din poziţie ideală.

Repriza a doua a fost dominată şi mai clar de Poli, dar Goga a ratat din poziţii bune, şuturile pe poartă au fost parate, iar golul aparent al lui Cociş din minutul 88 nu a fost validat.

De ce Sabău a ales să nu facă nicio schimbare, să nu dinamizeze atacul cu viteza lui Popovici în locul letargiei lui Curtean, mi-e greu de înţeles. În rest, rămân cu impresia că Pandurii trebuiau bătuţi la scor după fragilitatea şi indecizia pe care le-au arătat, dar potenţa redusă din punct de vedere ofensiv a fost ceea ce a unit cele două echipe în această seară.

Poli: Taborda (6) - Luchin (5,5), Cisovsky (6), Nibombe (6), Maxim (5,5) - Curtean (4,5), Bourceanu (5,5), Sepsi (6) - Cociş (5,5), Magera (5,5), Goga (5)

Schimbări:

NICIUNA (!?)

4 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

A fost un meci OK si destul de placut. Cam de nivelul nostru. Pandurii au jucat bine. E greu sa desfaci o aparare asa densa ca a lor. Mai ales pentru jucatorii nostri. Mai putin Bourceanu poate. Am si avut ghinion. Concluzia e ca s-a cam vazut nivelul jucatorilor nostri...

Vio spunea...

Nu stiu daca asta o fost nivelul jucatorilor, eu cred ca au alta valoare, dar is oamenii, au vrut fff multe si au reusit ff putin. si eu cred ca decizia de a nu face schimbari a fost una buna, o vrut sa vada probabil cat de mult au rezistenta, si asa nu mai joaca pt nu stiu ce obiectiv. probabil in ultimul meci o sa apara ionescu, mejia si cativa tineri sa vada cum joaca...ca oricum mai jos de 5 nu picam. dar pana atunci Forza Poli!

Andrei Vajna II spunea...

Mi s-a parut ca jocul a mers bine uneori, mai ales in a doua repriza. Problema a fost ca prea multe greseli au intrerupt cursul mingii. Apoi vine o lipsa de inspiratie, Goga a ratat prea multe ocazii cu suturi aiurea. Ne trebuie un atacant ca lumea.

Desi am vrut sa vad un joc combinativ, acum ma intreb daca chiar e realizabil. Fara niste transferuri excelente, nu cred. Dar asta e o discutie pentru mai tarziu.

whiteadi spunea...

a fost un joc slab, prea slab, enorm de multe greseli in fata unui adversar slab si stresat

Google+