9 mai 2009

Gloria Buzău - Rapid 0:1 (0:0)

Doar neșansa și două decizii discutabile ale brigăzii de arbitrii i-a privat pe buzoieni de un punct (chiar și de o victorie) în această etapă, căci gazdele au evoluat excepțional în repriza a doua, dacă nu ca eficiență, atunci măcar ca aspect al jocului.

Patru jucători au confirmat, și astăzi, că sunt de interes pentru Poli: Claudiu Ionescu, Florin Sandu, Marian Chițu și chiar Adrian Popa.

Primul a fost extraordinar la fiecare atingere de minge în partida de astăzi, foarte tehnic, bun pasator și a expediat un șut apărat cu greu de Marinescu pe finalul reprizei secunde.
Sandu, fiind folosit pe un post mai ofensiv decât în partidele anterioare, a arătat că acolo îi este locul, creând doua faze periculoase în urma unor curse impresionante, în care a lăsat mai mult de un adversar pe drum.
Chițu și Popa se remarcă prin viteza lor extraordinară, spiritul de luptă și determinarea cu care evoluează în general - și astăzi în mod aparte.

Gl. Buzău: Zimmermann (6,5) - Cojocnean (5), Mera (6), Diogo (5,5), Siminic (4,5) - Popa (6,5), Chițu (6,5), Sanchez (6), Poparadu (6), Sandu (6,5) - Axente (5)

Au intrat Cl. Ionescu (6,5) și Garcia (6) în locul lui Sanchez.


Popa și Chițu în acțiune (min 26):



Sandu trece de patru adversari, șut respins (min 77):



Șut Cl. Ionescu (min 78):

5 comentarii :

Anonim spunea...

n-am vazut meciul, dar mansour cum de n-a jucat ?

Stefan Carpanu spunea...

Nu, era suspendat parca.

Cornel spunea...

a si fost la poli-otelul

Stefan Carpanu spunea...

Chiar vroiam sa remarc ca am citit ceva despre cum a fost ovationat la Poli - Otelul. Ah, Mansi...legendary.

Anonim spunea...

hehe

Omul-Foarfeca :D

Google+