28 noiembrie 2008

Probleme cap la cap

Iarna va fi una grea pentru noi, iar pe zi ce trece se anunță a fi tot mai nesuferită. Dincolo de toată situația financiară de la club și șantajele interminabile ale lui Iancu, italianul nostru "preferat" pare mereu pregătit să ne mai dea o lovitură sub centură, atunci când parcă atâta ne lipsește ca să nu ne mai ridicăm. Cu siguranță dezafiliera clubului ar fi un dezastru, iar în ciuda tuturor răhățelelor dincolo de Iancu, totul s-ar rezuma din nou la el, dat fiind repetatele declarații prin care a spus că italianul nu are de primit niciun ban conform deciziei TAS.

Din câte îmi aduc aminte, atunci când am citit decizia nu reieșea când ar trebui plătiți banii, ba mi se părea foarte bizar că ar trebui plătit ceva în contextul în care FRF-ul a permis clubului să evolueze în alb-violet și sub numele de Politehnica - dar la cum am fost reprezentați la TAS (fapt evidențiat tocmai de aceștia!) nimic nu surprinde.

Rămâne să nădejduim că Iancu nu este chiar atât de incapabil și nepăsător pe cât a lăsat să se vadă până acuma, dar îmi vine greu a spera.

Niciun comentariu :

Google+