11 iunie 2008

Reunirea lotului

Conform celor de la violamania, următorii jucători au fost prezenţi la reunire:

Taborda, Zimmermann, Pantilimon - Scutaru, Luchin, Raţiu, Aldana, Cânu, Sretenovici, Stancu, Latovlevici, Rădoi - Popovici, Vrsici, Borbely, T. Bălan, Da Costa, Srhoj, Alexa, Sandu, Cojocnean - Bucur, Ganea, Rusici Axene.

Remarc, în special, prezenţa lui Florin Sandu la reunire, despre care credeam că nu se va mai alătura lotului Politehnicii. Nu ştiu care este situaţia sa sau care este situaţia lui Cojocnean (despre care am auzit că ar rămâne la Sportul). Pot spune doar că Sandu a evoluat în 12 partide pentru echipa studenţilor bucureşteni, fără a marca vreun gol, în timp ce Cojocnean a evoluat în 15 partide şi a înscris de două ori. Din ce am văzut, nu pot spune că Sandu este un jucător care nu a arătat nimic pe teren şi nu sunt convins că ar fi de lepădat. Acuma, treaba cu stelişti de mici este altă poveste, dar nu cred că trebuie să i se dea prea mare importanţă doar fiindcă acele cuvinte au fost rostite într-un anume fel.

Pe de altă parte, se poate ca şi prezenţa lui să fie la fel întâmplătoare ca prezenţa lui Aldana. Vom afla în zilele următoare.

În complet altă ordine de idei, remarc cu o oarecare dezamăgire că obiectivele declarate de Chivorchian sunt câştigarea campionatului şi a cupei. Spune dezamăgire pentru că momentan ele nu au fost susţinute cu achiziţii pe măsură, iar în ciuda faptului că directorul executiv al alb-violeţilor mai anunţă nişte transferuri, până acuma numai din anunţuri am trăit.

Niciun comentariu :

Google+