11 iunie 2008

Ţinte înalte

Mă iau şi eu cu titluri din astea cerebelice.

GSP anunţă că fie Karel Kroupa (28 de ani, Teplice), fie Richard Kalod (24 de ani, Viktoria Zizkov).

Din ce am putut afla, Kalod a jucat 11 meciuri la Zlin, în prima ligă, înainte de a promova cu Zizkov. La aceştia din urmă a marcat 9 goluri în 51 de meciuri în liga a doua, la acest nivel evoluând şi pentru Kromeriz (2 goluri în 11 meciuri). În acest an a înscris 5 goluri în 24 de meciuri. Deci în total, 16 goluri în 97 de meciuri.

Kroupa este mai experimentat. Până în acest sezon a înscris 8 goluri în 76 de partide în prima ligă, pentru Brno şi Teplice. Anul acesta a reuşit 2 goluri (conform site-ului oficial al federaţiei cehe) pentru FK Kladno, dar nu ştiu în câte partide. În liga secundă a adunat 77 de meciuri (Banik Ratiskovice, Mlada Boleslav, Brno B, Drnovice), în care a marcat 20 de goluri. A mai evoluat un an la Denzelispor, unde nu şi-a trecut nicio reuşită în cont în cele 10 partide jucate.

Nu îmi pot da cu părarea, dar eu ştiu că încă visez la un jucător care măcar o dată în carieră a înscris peste 10 goluri într-un sezon la nivelul unei prime ligi europene de oarecare calitate - sau echivalentul de pe alt continent.

Niciun comentariu :

Google+