9 aprilie 2008

Poli II - CSM Râmnicu Vâlcea 1:2 (0:0)

Echipa secundă, deşi a mai adăugat o înfrângere la palmaresul ei, a avut o prestaţie bună în înfruntarea cu ocupanţii locului trei din clasament, de la Vâlcea.

Prima repriza a fost controlată de tinerii alb-violeţi, dar Străuţ a ratat o bună şansă de a înscrie şi şutul deviat al lui Pătraş a nimerit transversala. Din păcate, repriza secundă a început cum nu se putea mai prost, Mera faultând în careu şi fiind eliminat. Chiar dacă penalty-ul a fost ratat, la doar câteva mai minute oaspeţii au reuşit să deschidă scorul, prin De Gregorio. În minutul 56 a fost rândul alb-violeţilor să beneficieze de un penalty, obţinut de Străuţ şi transformat de Pătraş. Deşi oaspeţii au obţinut victoria pe final, când Robson a înscris în minutul 85, ar mai fi de notat faptul că Buda a nimerit şi el bara cu un şut din interiorul careului.

Poli II: Zimmermann - Petruş, Mera, Oberşterescu, Teuşan - B. Străuţ, Sicoe, Poparadu, Pătraş - Buda, Popa. Au intrat Dochiţa, Petrescu şi Leagu, înlocuindu-i pe Popa, Petruş şi Buda.

Este păcat că echipa nu a reuşit să se mobilizeze atunci când a contat, pentru a aduna câteva puncte ce ar fi putut să ofere jucătorilor măcar un imbold pentru partidele rămase. Aşa, Rotariu şi-a lăudat jucătorii, după ce acuma trei zile îi anunţa că "nu au nicio treabă cu fotbalul". Halal antrenor, halal rezultate.

Niciun comentariu :

Google+