23 aprilie 2008

FC Argeş - Poli II 6:1 (3:0)

Un mic dezastru au pus la cale astăzi fundaşii celor de la Poli II, ce-i drept, în compania unei echipe care nu a pierdut niciun punct pe teren propriu. Şi asa însă, scorul nu trebuia să ia amploarea pe care a luat-o, dar Pătraş fundaş stângă, Raţiu şi Teuşan au fost faliment total.

Scorul era deja 2-0 pentru argeşeni în minutul douăzeci, aceştia inscriind la cele mai importante ocazii de gol şi trimiţând o dată mingea în bară. La prima reuşită, vina aparţine probabil lui Petruş/Raţiu pentru că au permis centrarea şi lui Pătraş/Teuşan pentru că nu au marcat jucătorul rămas liber al gazdelor; la a doua, Teuşan l-a scăpat pe Bazzi, care l-a întors pe Poparadu, şi a înscris pe lângă Zimmermann. Portarul alb-violet a avut o paradă bună câteva minute mai târziu, înainte ca Raţiu să marcheze un autogol de toată jena, pasând în poartă de la marginea careului, deşi a avut destul timp să vadă unde se află Zimmermann. De cealaltă parte, alb-violeţii au avut două ocazii mai acătării, întâi prin libera trimisă peste poartă de Bălan şi apoi prin scăparea bună a lui Popa, care însă şi-a prelungit prea mult mingea.
Debutul reprizei secunde a stabilit "forma" victoriei gazdelor. La doar câteva minute de la reluare, un jucător al Politehnicii a recuperat o minge la marginea careului a advers, astfel că Poparadu şi Tibi Bălan au rămas singuri cu portarul. În loc să tragă, Poparadu a pasat şi Bălan a frecat-o până ce n-a obţinut absolut nimic dintr-o fază pe care scria clar şi mare "GOL". A urmat un atac al argeşenilor la câteva minute şi Teuşan a comis un fault în poziţie de ultim apărător, a fost eliminat, iar argeşenii s-au desprins la 4:0 prin penalty. Următoarele cincisprezece minute au fost un dezastru pentru Poli II, jucătorii noştri fiind rătăciţi pe tot terenul, astfel că gazdele au mai marcat de două ori, întâi printr-un contra-atac rapid şi apoi în urma unui slalom incredibil şi a unui schimb de pase. Zimmermann a mai avut câteva intervenţii bune înainte ca Poli II să înscrie golul de onoare, libera executată bine de Danci fiind respinsă în faţă de portarul argeşean, de unde Raţiu a trimis-o cu capul în plasa porţii - de această dată, adverse.

Aşadar, un meci foarte slab pentru alb-violeţii "mici", din care nu pot remarca pe nimeni. Ceea ce pot remarca însă este atitudinea mailiţioasă a gazdelor, care au folosit embelma "Poli AEK" pe tabela electronică de la stadion. Halal mentalitate.

Poli II: Zimmermann (5,5) - Pătraş (4), Teuşan (4), Raţiu (4,5), Petruş (4,5) - Buda (5), Poparadu (5), Sicoe (4,5), Popovici (4,5) - Axente (4,5), Bălan (5). Au mai intrat Popa (5,5), Oberşterescu (4) şi Danci (5,5) înlocuindu-i pe Axente, Sicoe şi Popovici.

Etape viitoare revine Latovlevici în lot şi de această dată victoria va fi esenţială.

Niciun comentariu :

Google+