30 aprilie 2008

Accidentaţii şi meciul de...duminică

Alexa, Vrsici şi Borbely vor absenta în aceste ultime două partide, datorită unor accidentări. De fapt, Alexa nu vrea să rişte după ce a resimţit nişte dureri la genunchi, Vrsici a făcut o întindere, iar Borbely suferă încă în urma contactului dur din meciul cu Craiova. Cel mai îngrijorător este probabil faptul că Vrsici absentează din nou din cauza accidentărilor, care coroborate cu prestaţiile sale mediocre dau de gândit. Încă mai sper în revenirea şi adaptarea mijlocaşului de creaţie, dar nu pot spune că am de ce să fiu optimist.

Pe de altă parte, minunăţia asta cu meciul mutat duminică este foarte ciudată, indiferent de rezultatul partidei. Poli ar putea pierde şi în formulă completă la Piatra-Neamţ, deci nu se pune neapărat problema unui blat, dar nu am citit nicăieri (încă) de ce a fost mutat tocmai la ora 20,30 partida, tocmai duminică. Nu mi se pare decent ca cei din conducere să nu încerce să găsească totuşi o oră la care să poată fi transmis meciul, pentru suporteri, dacă nu pentru altceva.

Oricum, sunt convins că alb-violeţii lui Uhrin nu se vor preda la Ceahlăul, dar nici nu cred că avem şanse mari de a reveni cu puncte. Să vedem!

Niciun comentariu :

Google+