28 ianuarie 2008

Blay transferat la Poli

Fundasul dreapta al dinamovistilor, George Blay, pare a fi in drum spre Timisoara. Asadar, in ton cu ultimele achizitii, ne-am intarit cu o rezerva de la adversari, o rezerva care - atunci cand am vazut-o sezonul acesta - a evoluat slab sau foarte slab. Ma intreb daca nu cumva speram deja prea mult, ca si Blay si Badoi (chiar si Brezinsky) sa-si revina deodata si sa joace fotbalul de mai demult.

Interesant este ca prosport.ro informeaza de faptul ca Blay ar urma sa aiba un salar de 120,000 de Euro pe sezon, cu 60,000 mai mult decat avea la Dinamo. Astfel trebuie sa ma intreb ce fel de business football e ala in care arunci bani cu nemiluita pe salarii, cand de fapt transferi niste jucatori care nici nu veneau din postura de titulari, nici nu jucau cine stie ce fotbal. Aceasta intrebare mi-am mai tot pus-o de-a lungul vremii, caci oricine de la Scutaru care ia 50,000 la Resita, la Aliuta care ia peste 100,000 la echipa mare, incaseaza mult peste media ce se plateste in mod obisnuit unui jucator "din categoria lor de jucatori" in campionatul romanesc - iar multi cand pleaca se adapteaza imediat la un salar "normal". Intreb fiindca poate aveti voi vreun raspuns.

Voi oferi profilul lui maine.

In rest, Scutaru a fost confirmat si se pare ca intr-adevar Luchin si Lato urmeaza. Eu nu mai am ce comenta si incerc sa ma consolez cu gandul ca am lucruri mai bune de facut decat sa urmaresc bataia asta de joc. Poate cand termin cu treaba aflu ca totusi, cosmarul asta nu-i asa de negru.

Niciun comentariu :

Google+