6 decembrie 2007

O nedumerire

Jucatorii alb-violeti nu si-au mai primit primele de o vreme buna, si aici e vorba de primele pentru meciurile cu Dinamo, Steaua si Ceahlaul, daca nu ma insel. Acestea le-au fost promise de catre Marian Iancu in repetate randuri, conditionate fiind de victoria in diverse deplasari - victorie care nu s-a concretizat. Ultimul meci in cauza a fost cel cu Gloria Buzau.

Poli a fost eliminata din Cupa si jucatorii nu si-au vazut nici acuma primele. In aceeasi zi, Iancu emite un comunicat prin care informeaza ca Uhrin ar fi fost nemultumit de amanarea platii primelor si ca acestea vor fi date - din acest motiv - daca echipa va castiga la Iasi. Toate bune si frumoase, arata ca si cum Uhrin si-ar apara jucatorii.

Astazi, Uhrin infirma ca ar fi facut o asemenea cerinta, dar parca totusi nu chiar.

"Este explicaţia dumnealui. Eu nu am spus niciodată că motivul evoluţiilor noastre mai slabe ar fi banii. Problema aceasta cu banii este doar a noastră şi nu priveşte pe nimeni. Nu trebuie să o discut în presă"

De fapt nu spune ca nu ar fi cerut ca banii sa fie achitati, ci doar ca nu doreste sa scuze contra-performantele recente prin lipsa acestora. Pe deasupra, i-a reprosat indirect lui Marian Iancu faptul ca a facut publica aceasta discutie.

Ceva e putin imbarligat si destul de neinordine aici, singura intrebare fiind cat de grav este. Cineva calca pe altcineva pe picioare. Ramane de vazut cine cand se satura.

Niciun comentariu :

Google+