8 noiembrie 2007

Rezultate sondaj

Sondajul acestei saptamani a fost unul ce s-a echilibrat "din mers". Pana la meciul cu Craiova, Artavazd Karamyan luase un avantaj semnificativ, dar dupa meci McKain a inceput sa adune voturi. In urma meciului cu Steaua, toti jucatorii mai putin Karamyan au castigat serios la capitalul de simpatie, cu Mansour "revenind" puternic pe ultima suta de metri - fapt deloc surprinzator.

Initial nici nu am vrut sa-l includ pe Mansi in sondaj, considerand ca nu va aduna mai mult de trei voturi (ceea ce si era adevarat pana inainte acelui gol magnific), dar cine ar fi putut prevedea evenimentele de sambata? Cu riscul de a suna cinic, poate ca ar trebui sa profitam de aceasta reusita a senegalezului nostru preferat si sa-l vindem pe un pret bun la orice echipa dispusa sa-l plateasca - toata lumea ar avea de castigat, Mansi devenind titular la o echipa puternica, noi obtinand bani pentru un inlocuitor.
Mi-as dori foarte mult ca reusita in cauza sa nu fi fost o reusita intamplatoare (si intr-un anume sens n-a fost), dar ma tem ca in acesti trei ani de cand ni s-a alaturat Mansi, spiritul meu optimist a fost ros in mare parte de oscilanta sa.


Plecarea carui jucator dintre cei zvoniti ar afecta cel mai mult echipa?

Jonathan McKain - 17 voturi (26%)

Gabriel Canu - 8 voturi (12%)

Artavazd Karamyan - 31 voturi (48%)

Gueye Mansour - 8 voturi (12%)

Total voturi: 64

P.S. M-am gandit ca merita mentionat un fapt de care uitasem, anume ca luna trecuta s-au implinit cinci ani (o jumatate de deceniu, saizeci de luni, cateva galeti de saptamani, putin peste o mie opt sute de zile, etc) de cand am decis sa contribui in mod constructiv la universul alb-violet prin aceste cronici de meci si "dari de opinii". Multe multumiri tuturor vizitatorilor care au avut buna-vointa, rabdarea si entuziasmul de a-mi citi scrierile!

Un comentariu :

Anonim spunea...

asa suntem noi..baieti simpatici..acceptam pe fiecare..numa bine :-)

Robmaster

Google+