25 noiembrie 2007

Poli - Ceahlaul 3:2 (0:0)

In continuare viata grea, cea de fan alb-violet. Acest meci, foarte asemanator cu cel impotriva Bistritei de fapt, s-a dovedit deosebit de dificil, nu doar datorita replicii bune a adversarului, ci si a inabilitatii jucatorilor nostri de a ramane concentrati.

Nici nu incepuse bine partida, ca Ceahlaul era peste noi, Alexa trebuind sa se descurce cu vreo trei mijlocas adversi mai tot timpul in primul sfert de ora. Era clar ca alb-violetii intrasera deconcentrati pe teren, iar drept dovada au fost gata, gata sa incaseze un gol cand Golban a ratat din pozitie de unu la unu cu Popa. Dupa ce dominarea oaspetilor a luat sfarsit, Poli a retinut mai mult mingea, dar fara prea multe reusite. Doar sutul lui Karamyan putin peste si lovitura libera executata de el in bara pe final de repriza ar fi de mentionat.
Noroc cu Uhrin, care i-a dezmeticit pe jucatori la pauza, acestia intrand mult mai determinati pe teren pentru repriza a doua. Torje putea sa obtina un penalty imediat dupa pauza, dar cum Poli nu este CFR Cluj, nu s-a acordat, desi reluarile au aratat ca a existat un contact intre el si adversar. Desi presiunea se intensificase la poarta nemtenilor, ocaziile de gol inca lipseau - si ele au cam lipsit pana in minutul 58. Atunci, Bucur a dejucat jocul la ofsaid al oaspetilor, l-a driblat pe Multescu si a inscris cu sange rece din unghi. Avantajul nostru n-a durat insa mult, caci a intervenit deja mentionata lipsa de concentrare: in minutul 60, Narcis Raducan a primit o pasa peste aparatorii centrali visatori Canu si Ratiu, l-a derutat pe Popa care a alunecat, si a inscris fara probleme in poarta goala. Au urmat noi minute de chin creativ, acestea culminand cu ratarea imensa a lui Artavazd Karamyan, care nu a reusit sa trimita mingea din cativa metri pe langa fundasul ce se afla pe linia portii. Pana la urma partida a fost rezolvata de o centrare a aceluiasi frate Karamyan, transformata in gol de deja unul din golgheterii lui Poli, Gabriel Canu. Bucur si-a mai trecut o data numele pe lista marcatorilor cateva minute mai tarziu, dupa ce a scapat iar cu Multescu si l-a executat cu acelasi calm si aceeasi precizie. Pe final oaspetii au mai inscris si ei, dupa ce alb-violetii o lasasera iar mai moala, dintr-o lovitura libera executata prin zid, mingea muscand bara inainte de a intra in poarta.

Concluziile dupa acest meci sunt multiple, dar de fapt nu sunt noi. Avem probleme care trebuiesc rezolvate si pana la pauza de iarna, trebuie sa ne descurcam cu ce avem. Rusic a dezamagit in mod deosebit astazi, lui altaurandu-se Ratiu, ambii jucatori fiind neconvingatori si nesiguri cat s-au aflat pe teren. Norocul nostru a stat din nou in bocancii lui Bucur si Artavazd Karamyan, precum si in capul lui Canu, cei trei fiind practic artizanii acestei victorii. Ar mai merita mentionati Alexa si Abiodun, care au facut si ei o partida buna, restul jucatorilor nereusind sa iasa in evidenta in mod pozitiv.

Sa speram ca vom avea suficienta inspiratie in urmatoarele doua deplasari, ca apoi sa facem un meci mare cu CFR Cluj, pentru a visa frumos in timpul hibernarii!

Niciun comentariu :

Google+