24 noiembrie 2007

Deja vu: Infrangere Poli II, victorie Resita

Odata cu preconizarea faptului ca de sezonul viitor echipele satelit vor fi desfiintate, se pare ca s-a pierdut si ultimul dram de motivatie a echipei secunde. Poli II a pierdut cu 0-2 acasa, in compania celor de la FCM Targoviste - adica niste suferinzi ca ai nostri - in ciuda faptului ca a fost ajutata de un numar decent de jucatori de la echipa intai.

Pe de alta parte, Resita pare sa se fi trezit, tocmai la final de tur. Dupa victoria categorica impotriva Corvinului de miercuri, a urmat aceasta victorie complet surprinzatoare in fata celor de la Ramnicu Valcea, tocmai la valceni acasa. Scorul final de 5-2 a fost chiar mai surprinzator decat victoria in sine. Golurile resitenilor au fos marcate de Axente, Mera, Dochita, Siminic si Popovici.

Ramane de vazut ce se va intampla in aceasta iarna cu Resita. Un numar de jucatori (Axente, Scutaru) par interesanti pentru Poli (1), dar daca se mai spera la promovare (improbabila in acest moment, dar cine stie?) inseamna ca mai degraba ar pleca mai multi jucatori inspre Valea Domanului (de fapt stadionul Calor, daca nu se termina actiunile de renovare/modernizare in VD). Om vedea, dar cu siguranta va fi interesant.

Niciun comentariu :

Google+