5 iunie 2007

Vrsic la Poli, Emeghara la Steaua?

Doua transferuri par iminente in acest moment: plecarea lui Eme la Steaua pentru o suma de 1,2 milioane de Euro, si venirea lui Dare Vrsic, de la Zilina, cel care a inscris sambata impotriva Romaniei.

Daca transferul lui Eme nu cred ca surprinde cu adevarat pe nimeni, trebuie sa recunoastem ca in acest moment regretul despartirii este mai mic decat ar fi fost in aceasta iarna. Desi a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei, greselile sale ne-au costat adesea multe puncte, iar speranta ca aceasta faza ar fi temporara s-a mai atenuat in urma returului. Intrebarea cheie este insa cine il va inlocui, caci un nou Balace nu ar fi de mare folos. Din interiorul clubului doar Latovlevici ar putea s-o faca, dar din cate imi aduc aminte, acesta inca nu a semnat acel controversat contract cu clauza magica. Oricum ar fi, cred ca mai avem nevoie de un fundas stanga.

In schimb, venirea lui Vrsic ar depasi cele mai optimiste previziuni pe care le-am avut. Transferul nu este inca 100%, dar jucatorul confirma intelegerea, astfel ca ramane doar ca Poli si Zilina sa se inteleaga. Evident, partea aceasta este cea mai grea, deci inca imi mentin scepticismul moderat. Pana aflam deznodamantul afacerii, sunt curios in a-l vedea in meciul de maine.

Niciun comentariu :

Google+