7 iunie 2007

Vechea poveste

Imi vine greu sa scriu iarasi despre mizeria dictaturii frf-iste careia ii suntem supusi. Dupa cum se arata lucrurile in acest moment, pana pe data de 15 iunie va trebuie sa redenumim echipa, in baza unor documente aprobate ilegal de un oarecare mare anonim, Adalbert Kassai.

Din ce inteleg eu, TAS ne impune sa platim despagubiri italianului in cauza, echipa acestuia fiind fondata cu doar cateva luni inainte de mutarea AEK-ului la Timisoara, adica in 2001. Ilegalitatea consta in faptul ca italianul a putut fonda o astfel de echipa, dat fiind ca Politehnica "originala" exista in continuare. Cel putin asta am inteles din ultimele evenimente, iar in acest context, a ne plia cu cerintele frf-ului ar fi mai mult decat umilitor.

Ar merita, poate, daca in urma unui recurs la FIFA, toata structura bi-polara a fotbalului romanesc ar fi zdrobita sub propria-i putoare, dar pana atunci ar trebui sa platim dezpagubiri unui om mai mult decat josnic, in ciuda tuturor iregularitatilor flagrante. Conducatorii fotbalului romanesc trebuie sa-si asume raspunderea, caci altfel, nu doar echipa noastra ar avea de suferit, ci intreg fotbalul romanesc. Nu se poate sa fim tratati cu atata scarba de niste centralisti mizerabili.

Niciun comentariu :

Google+