23 mai 2007

Poli - Vaslui 2:2 (1:1)

Goluri Bucur, Cristea.

O echipa de jenanti. Incredibil, ce echipa de jenanti putem avea. Adica se tot abtine omul, dar ca sa termini pe 7 dupa Gloria si Otelul si sa primesti atatia bani, e clar ca trebuie sa ai o echipa de jenanti.

Nu ma refer acuma la prestatia de astazi, pe care oricum n-am vazut-o si nici n-aveam cum s-o vad, dar tot sezonul am fost echipa lui papuc. Vina e a tuturor, de la nenea Iancu (in primul rand), la tot lotul de impotenti cu care ne-am impopotonat.

Am zis ca nu terminam mai sus de locul 8; ei, iata, am avut noroc si am terminat pe 7. Si zicem ca ne ramane Cupa, ca daca o luam pe aia totul e uitat.

GRESIT! A uita totul chiar si daca avem incredibilul noroc de a lua Cupa (caci doar prin noroc o putem lua, la cum am jucat sezonul asta) este cea mai mare eroare pe care o putem face. Mai un an ca asta si nu cred ca ma mai pot forta sa sper la ceva cu nea Iancu in frunte.

P.S. La care mai pui si toata treaba aia cu juniorii care nu vor sa semneze niste contracte cel putin dubioase. Ce conducere, ce echipa, ce mirifica e viata!

Niciun comentariu :

Google+