15 ianuarie 2019

Renuire de lot

Am fost până la Electrica astăzi, unde a avut loc reunirea lotului alb-violeților. Prezenți au fost toți jucătorii nou-veniți, cât și colectivul cu care am încheiat sezonul. Alături de ei, întreaga conducere a clubului, dar și un grup de suporteri, au venit să vadă cu ochii lor acest nou început.


Jucătorii au făcut o alergare ușoară, câteva exerciții de echipă și au finalizat cu un meci pe jumătate de teren. Lotul prezent:

Portari: Smaranda, Contra

Fundași: Motreanu, Melinte, Haruț, Filip, Foca*, Roșu*, Bilia, Bocșan, Olteanu

Mijlocași: Iseini*, Bîrnoi, Pop, Românu*, Toboșaru*, Codrea, Rogoveanu, Munteanu, Oprea, Niță**, Nasta**

Atacanți: Stere, Drăghici, Golda

* juniori
** în probe

Se remarcă absența lui Velcotă, care probabil nu va mai continua la club, cât și revenirea lui Lucian Oprea după împrumutul de la UTA (14 meciuri, 1  gol).

Înaintea reunirii a avut loc și o conferință de presă, la care a vorbit în primul rând Răchită, alături de el fiind și Birlică, Boiț și Nanu. Esența discuției a fost că urmează o reașezare financiară a lotului, deoarece există jucători care primesc disproporționat de mulți bani față de locul ocupat în clasament. Putem, așadar, să ne așteptăm la plecări, precum s-a vehiculat și în presa ultimelor săptămâni. Va fi decisiv ca orice jucător care pleacă să fie și înlocuit, conducerea clubului fiind obligată să găsească atât un echilibru financiar, cât și unul valoric. Dincolo de toate, Răchită va trebui în săptămânile care urmează să formeze un colectiv cu personalitate, capabil să îndure lunile de fotbal cu miză care ne așteaptă.

Sarcini grele pretutindeni, însă discursul noului antrenor mi s-a părut unul constructiv. Deși urmează câteva amicale în zonă, primul chiar sâmbătă cu Fortuna Becicherecu Mic (complexul Adrian Stoicov, ora 14.00), nu ne putem aștepta la prea mult fotbal înainte ca vremea să devină mai prietenoasă. Până atunci, Răchita va evolua o parte dintre jucătorii împrumutați de club în L3 și ne rămâne să sperăm că se vor mai ivi și câțiva jucători noi în următoarele zile.




Un comentariu :

Anonim spunea...

Lotul trebuie întărit serios în toate compartimentele. Cel puțin 4 jucători de valoare și experienta.Sperante pentru mai bine sunt. Inclusiv la nivel administrativ. Baftă Poli

Google+