30 ianuarie 2019

Amical: Poli - Giarmata 1:0 (0:0)

Continuă seria victoriilor la limită, precum și cea a nou-veniților plecați. Nici Victor Stînă, sosit împrumut de la Astra, nu rămâne la echipă, după ce s-a declarat nemulțumit de condițiile găsite aici. Aflat în probe, soarta lui Alexandru Roșca (ex-Aerostar) este aceeași, singura confirmare fiind cea a portarului Began, care va rămâne la Poli.


Despre meciul de astăzi nu sunt multe de spus. A fost o dispută sub efectele oboselii, pe care alb-violeții au controlat-o, fără a-și crea însă multe ocazii. După cele semnate de Drăghici și de Golda în prima parte, Rogoveanu a ratat un penalty scos tot de el în partea secundă, golul victoriei venind în minutele de final, prin Codrea, care a finalizat recentrarea lui Stere. În rest, efort și insistență, într-o partidă fragmentată.

La Giarmata au jucat și mai mulți jucători împrumutați de la alb-violeți, precum Cochințu, Sporin, Ochea și Popan.

Căutarea după jucători continuă. Până atunci putem presupune că toți cei care au fost folosiți astăzi, vor face și deplasarea în cantonament - acolo unde urmează să mai vină jucători în teste.

Portari: Contra, Began
Fundași: Motreanu, Bilia, Ghidurea, Olteanu
Mijlocași: Munteanu, Oprea, Pop, Codrea, Rogoveanu, Bîrnoi, Românu
Atacanți: Drăghici, Stere, Golda

Dacă aceasta este lista finală, câteva observații:
  • ar fi loc de un portar experimentat pe lângă cei doi tineri pe care îi avem
  • ne trebuie doi fundași centrali între buni și foarte buni
  • ne trebuie o dublură pentru Olteanu în flancul stâng
  • ne trebuie un jucător ofensiv pentru flancul stâng
  • ne trebuie un jucător ofensiv pentru flancul drept
  • ne trebuie o dublură bună pentru Drăghici
Sunt cam multe „ne trebuie” pe lista asta, dar măcar în centrul apărării, în cele două flancuri din zona mediană și în atac avem nevoie de întăriri.

Și în total altă ordine de idei, o să vă oferim un mic blog de cantonament în perioada următoare, de la fața locului. Stați aproape.

Un comentariu :

Bugarschi Dusan spunea...

Un lot cu care vom termina pe locul 21......pleaca 4 vin 4.Nici numeric nu corespunde. Cel puțin de 6 fotbaliști nu de jucători de fotbal este nevoie la echipă. Din păcate ma napadeste pesimismul În rest baftă

Google+