12 decembrie 2018

Amical: Poli - Ghiroda 0:0

Am avut parte astăzi de o partidă amicală, pe stadionul Electrica, așa, de rămas bun pentru anul 2018. Alb-violeții, fără Smaranda, Melinte sau Drăghici, fără jucătorii care și-au reziliat contractele, anume Basic, Ivanov, Rudolf, Keita, fără Mrkela, a cărui situație este încă neclară, dar cu Velcotă revenit în primul unsprezece și Bilia titularizat în premieră, au încheiat la zero partida cu Ghiroda. Formația proaspăt preluată de Paul Codrea a încheiat turulu în L3 pe locul 13 din 16.


Lipsit de aportul jucătorilor experimentați, Poli nu a arătat mai bine ca formația din liga inferioară. N-am stat să notez ocazii, dar în prima parte oaspeții au fost ceva mai insistenți, în vreme ce pentru noi au ratat Golda și Velcotă două ocazii bunicele. Partea secundă s-a jucat mai mult pe contră, la noi au intrat o serie de juniori, precum și tânărul Remi Ochea (1999), care în tur a evoluat la Giarmata. Portarul Mosoarcă a intervenit bine la câteva șanse ale Ghirodei, însă meciul s-a încheiat cu un egal echitabil.

Nu a fost mare lucru de văzut calitativ, jocul fiind unul dificil, pe un gazon greu. Știm care sunt marile minusuri ale echipei, de ce am avea nevoie, rămâne de văzut cum putem să face completările de lot. Mâine va avea loc o conferință de presă a clubului, din care sperăm că vom afla mai multe.

Poli: Contra, Motreanu, Bocșan, Bilia, Filip, Haruț, Pop, Codrea, Golda, Bîrnoi, Velcotă

Au mai intrat:

Mosoarcă pentru Contra (min. 47)
Iseini pentru Bîrnoi (min. 58)
Românu pentru Motreanu (min. 60)
Toboșaru pentru Golda (min. 60)
Ochea pentru Pop (min. 60)
Chiriac pentru Codrea (min. 71)

Niciun comentariu :

Google+