27 august 2018

Catalogul alb-violet: Luceafărul Oradea - Poli

Lucefărul - Poli 4:2 (1:0)
[12 voturi]

CRONICA MECIULUI

Mario Contra

Din nou n-a avut ce face la goluri, a apărat ce era de apărat. Singura greșeală flagrantă a fost la o centrare în preajma careului mic când trebuia să iasă, dar n-a făcut-o și faza a fost periculoasă. Prestații bune pentru tânărul portar, care are o bună șansă de a căpăta experiență și de a crește în valoare. Totuși, având în vedere slăbiciunile din apărare, poate ar fi mai indicat să folosim un portar cu experiență care poate ajuta la organizare.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,9

Radu Motreanu


Bun pe faza ofensivă, nu chiar la fel în faza defensivă. A depus efort, a trimis o pasă de excepție, ce trebuia finalizată cu gol de Drăghici, plus centrarea respinsă la golul lui Codrea. Dar în apărare a fost depășit la primul gol și nu numai. Ce-i drept, ar fi trebuit să aibă mai mult sprijin din partea lui Haruț și a celorlalți colegi din linia de fund.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,3

Cristian Bocșan

Poate cea mai bună prestație a lui Bocșan din acest sezon, dar nu e bine deloc. Până la al doilea gol al gazdelor a fost bine, dar n-ai cum să faci tatonare punând mâinile la spate și stând jalon.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,9

Igor Basic

A avut mult de furcă, a depus efort, dar a fost pur și simplu depășit în viteză.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 3,9

Cristian Podină

Cu aceleași carențe ca și ceilalți colegi din apărare, urcările sale ofensive au avut ca finalitate niște centrări complet inutile.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,6

Denis Haruț

Ceva mi se pare în neregulă cu Haruț. Având în vedere cât de bine s-a descurcat în prima ligă, mă așteptam ca în liga a doua să nu aibă probleme să se evidențieze. În schimb joacă moale, fără vlagă, nu intră hotărât. Totuși, a contribuit la câteva combinații ce au dat naștere unor faze periculoase pentru echipa noastră.

Nota Cronicii:  5,0
Nota comunității: 4,6

Alexandru Popovici

Bun meci pentru Popovici, care s-a prezentat schimbat la față în comparație cu partida precedentă. A intrat în combinații, a alergat, și-a însuflețit echipa. Din păcate, nu suficient.

Nota Cronicii:  5,5
Nota comunității: 5,1

Dorin Codrea


Un gol foarte frumos, recuperări, contribuții ofensive, dar parcă doar în momente discrete ale partidei.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,2

Cosmin Bîrnoi

Aerian cred că e cuvântul care ar descrie cel mai bine prestația lui Bîrnoi. N-a știut unde să stea, ce să facă și nici nu s-a zbătut prea mult.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,1

Sebastian Velcotă

Mi-a plăcut foarte mult de Velcotă, mai mereu în prim plan, chiar de nu tot timpul cu cele mai bune finalizări. Numărul de menționări din cronica meciului este dovadă suficientă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,6

Octavian Drăghici

Ca în toate meciurile de până acum, a depus efort și a făcut ca experiența sa să fie vizibilă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,0

REZERVE

Denis Golda

Intrarea sa la pauză a adus un plus de vigoare echipei. Mereu bătăios, a dat și o pasă excelentă. Din păcate, în a doua parte a reprizei secunde a scăzut în ton cu restul echipei.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,1

Andrej Mrkela

Introdus imediat după golul al treilea al gazdelor, nu a mai putut contribui cu nimic, căci echipa căzuse psihic.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,6

ANSAMBLU

Petre Vlătănescu

E prima oară după multă vreme când stau în spatele băncii tehnice la un meci al echipei mari. Interimarul Vlătănescu s-a agitat mult, a ieșit să dea indicații. Nu pot să compar cu precedenții, dar nu știu cât de mult ajută să transmiți unor jucători tineri instrucțiuni destul de complicate în toiul unor faze stresante. Aș zice că fie sunt ignorate, fie mai mult încurcă. Dar în rest a luat decizii înțelepte. Nu a făcut modificări majore în alcătuirea echipei, a acționat prompt la pauză cu rezultate vizibile.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,0

Echipa

Echipa a avut o atitudine potrivită, a reușit din nou să revină după ce a fost condusă, marcând al patrulea meci din patru în care a fost la conducere. Din păcate, ansamblul jucătorilor este un lanț al slăbiciunilor. Echipa e la fel de bună ca cea mai slabă verigă, în cazul nostru apărarea. Cu jucătorii pe care îi avem, ceea ce putem face este să lucrăm la organizare, concentrare și efort depus. Ușor de zis.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,8

Omul meciului

Niciunul - 41.7%
Dorin Codrea - 33.3%
Sebastian Velcotă - 16.7%
Octavian Drăghici - 8.3%

Niciun comentariu :

Google+