29 iunie 2018

Un preludiu la cantonament

Mici știri organizatorice în aceste zile, începând cu confirmarea locației de cantonament, care va fi din nou Poiana Brașov.


Perioda va fi între 10-20 iulie, cu trei partide amicale:
  • 13 iulie: FC Hermannstadt (L1)
  • xx iulie: Olimpic Râșnov (L3, locul 8)
  • xx iulie: Adversar nestabili (L2/L3)
Până atunci urmează mâine, zică-se sâmbătă, un meci cu CS Chișoda, care evoluează în Campionatul Municipal Timișoara. Meciul este cu începere de la ora 10.30, la baza de lângă stadionul Dan Păltinișanu. 

În altă ordine de idei, deși a fost aștept să se alături echipei zilele trecute, Cătălin Doman încă nu a ajuns sub comanda lui Ionel Ganea. Se prea poate ca acesta să nu-și dorească să revină la Poli, la fel cum se prea poate ca el să nu fie dorit în mod anume la Poli. Rămâne însă unul dintre jucătorii gajați la ANAF, deci clubul va trebui să gestioneze într-un fel sau altul situația. Din punct de vedere sportiv nu am convingerea că Doman mai are ce oferi, mai ales dacă nu este sută la sută montat pentru sezonul dificil care urmează, fie el și în liga secundă. Da, Doman de acum doi ani ar fi un jucător de care avem nevoie. Doman din ultimul an nu prea. Clubul are însă un nou preparator fizic, pe Constantin Niculae, iar în zilele următoare vom afla și cine va fi secundul lui Ganea, după ce Norbert Niță nu l-a mai însoțit la Timișoara. 

Altfel, un articol apărut în GSP ieri reiterează dorința președintelui FRF Burleanu de a ajunge la o Liga 1 cu șaisprezece cluburi, ceea ce este sinonim cu promovarea a patru echipe din L2 la capătul acestui sezon. Vom vedea în perioada următoare dacă se confirmă ceva în acest sens, sau dacă totul rămâne la nivel de promisiune electorală.

Pentru club continuă lupta să adune destui bani ca să scape de datoriile către jucători. O parte au apelat deja la comisii, iar cauzele lor sunt în curs de soluționare, unica posibilitate a clubului fiind să mai tragă puțin de timp prin recursuri, la unii sau la alții - este vorba de Șeroni, Straton, Ciucur, Vașvari, Țigănașu și de un membru al staffului tehnic, Mihai Alexandru. Sfârșitul lui iulie este cam limita la care să soluționăm restanțele, nu doar pentru cei menționați, ci și pentru Maxi Oliva și Ivan Curjuric.

Niciun comentariu :

Google+