26 iunie 2018

Prima triere

Ganea nu a stat mai deloc pe gânduri până să decidă că anumiți jucători nu au loc în lotul echipei. Astfel, portarii Popeț, Ureche și David Filip, alături de jucătorii de câmp Iseini, Bonda, Kecskes, Codrean, Dincă, Totic și Golda nu vor fi reținuți. Mă miră puțin, deoarece m-aș fi așteptat ca toți să primească două-trei zile, în care să poată fi evaluați.


În cazul portarilor nu este o decizie surprinzătoare, fiindcă postul este saturat. Popeț și Ureche pot evolua în continuare la juniori, asemeni trioului Bonda, Iseini și Kecskes. Dincă și Totic nu au excelat în L3, iar Codrean a fost foarte puțin folosit la Ripensia și la Ripensia Primavera, ceea ce explică oarecum neincluderea lor.

Rămâne Golda, care chiar începuse să se impună la Ripensia pe final de sezon, astfel că decizia de a nu-l reține măcar până la definitivarea lotului pentru cantonament este una neașteptată, mai ales că pe post îl avem doar pe Drăghici care să fi jucat mai sus de L3. Dintre ceilalți, Pădurariu promite, Rus a evoluat doar în L4 sezonul trecut, iar Geanimu a înscris un gol în douăzeci și două de partide la Filiași.

Pe la pregătirile alb-violeților au apărut și câteva nume noi. Dragoș Cojocaru, un mijlocaș din generația 1997, care a făcut junioratul la Anderlecht înainte de a trece pe la Voluntari, și Daniel Budică, un mijlocaș crescut la Pandurii, au fost astăzi printre jucătorii antrenați de Ganea.

L.E. La a doua triere, în ziua următoare articolului, s-a mai renunțat la Ochea, Popan, Andreici, Dorobanțu, Rus și Budică.

Niciun comentariu :

Google+