18 aprilie 2018

Note: Poli - Botoșani

Poli - Botoșani 0:1 (0:0)
[36 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

N-a fost solicitat în mod deosebit, n-a prea avut ce face la gol. Câteva degajări așa și așa.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,4

Denis Haruţ

Păcat de eroarea de judecată de la gol, când a urcat hazardat în zona centrală. Golofca i-a dat serios de furcă și poate ar fi avut nevoie de mai multă susținere în anumite momente ale jocului. Trebuie însă apreciat aportul său ofensiv, cu vreo cinci centrări utile, dar neconcretizate de coechiperi. Nu ai ce să-i impuți, pentru nivelul său de experiență progresează de la meci la meci.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,4

Cristian Melinte

Făcut cu destulă ușurință la faza golului, deși nu ar fi trebuit să rămână singur acolo. Avem așteptarea ca toți jucătorii să se impună indiferent de adversar, ceea ce este o așteptare disproporționată. Cum poți să critici cu adevărat apărarea când oaspeții și-au creat doar două ocazii?

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 3,7

Gabriel Cânu

Meci foarte solid al lui Cânu, mai ales la jocul aerian. Din păcate faza golului a plecat de la o degajare neinspirată a sa, semn că atunci când e să se întâmple, se întâmplă. Și acea ratare când s-a găsit singur în careu a lăsat de dorit.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,6

Maxi Oliva

Și Maxi, foarte solid defensiv, cu câteva tentative în jumătatea adversă. A avut însă vreo două execuții hazardate, inclusiv acel șut de la finalul meciului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 3,9

Gabriel Vașvari

Un joc rezonabil al lui Vașvari, activ, dar puțin lent la desfacerea jocului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,3

Andrei Enescu

Ne-am obișnuit cu ideea că Enescu este greoi. I-a pus o minge pe cap lui Cânu pentru gol, a mai avut câteva execuții utile, dar a și pierdut două-trei mingi în zonă centrală.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,3

Alexandru Munteanu

Un șut bun, câteva centrări neconvingătoare, și o ratare tristă în prima repriză. Sinteza prestațiilor lui Munteanu în acest an, mă tem.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,5

Adrian Zaluschi

Am fost destul de plăcut impresionat de Zaluschi în acest joc - implicat în dueluri, câteva deschideri utile, în special în flancul drept, unde Haruț avea mult spațiu în prima repriză. Nu se recomanda schimbat la pauză.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 3,9

Alexandru Ciucur

Două oportunități bune neconcretizate în prima repriză, dar unul dintre jucătorii mai activi ai echipei.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 3,8

Octavian Drăghici

Nu avem soluții în atac, unde nici Drăghici n-a schimbat cu nimic fața jocului nostru. Dacă ar ajunge în pozițiile lui Roman, probabil ar marca, fiindcă este un finalizator bun, dar...dacă.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,4

REZERVE

Mihai Roman

A ținut mai bine de minge decât Drăghici, însă din nou a ratat într-o fază clară de gol. Patru din patru pentru Roman, care nu pare capabil să iasă din blocajul său.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 2,6

Marius Croitoru

Nu a convins după ce a intrat, ba chiar opusul. Aveam nevoie de un alt Croitoru în acest meci.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,7

Cosmin Bîrnoi

N-a avut niciun efect asupra jocului, n-a găsit soluții și s-a remarcat cu o pasă pusă perfect pentru un contraatac oaspeților.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 3,2

ANSAMBLU

Leo Grozavu

Cam atât i-a fost lui Grozavu. Este păcat că pleacă după un meci pe care puteam să-l câștigăm, dar jucătorii pur și simplu nu l-au ajutat - fie din lipsă de putință, fie din cauza blocajului psihologic pe care Grozavu n-a reușit să-l elimine.
S-a hazardat și el cu cele două înlocuiri de la pauză, în special a lui Zaluschi. Statistica meciului spune multe despre cum a arătat echipa, dar așa cum am scris și-n cronică, antrenorul te aduce în fața porții, de acolo te descurci. Cam asta a fost

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 3,7

Echipa

Nu sunt convins că toată lumea este înhămată cu aceeași responsabilitate la sarcina pe care o au, de a ne salva de la retrogradare. Câțiva dintre jucători erau întinși pe gazon după fluierul final, în timp ce alții își vedeau liniștit de treabă. Clar, fiecare tratează altfel aceste trăiri, dar mai contează și impresia. Ar mai fi și alte lucruri de spus, dar sunt obosit.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 3,4

Omul meciului

Niciunul - 51,4%
Denis Haruț - 18,9%
Gabriel Cânu - 10,8%
Gabriel Vașvari - 5,4%
Cosmin Bîrnoi - 2,7%
Alexandru Ciucur - 2,7%
Alexandru Munteanu - 2,7%
Andrei Enescu - 2,7%
Cătălin Straton - 2,7%

Niciun comentariu :

Google+