17 martie 2018

Note Juventus București - Poli

Juventus Buc. - Poli 1:0 (1:0)
[43 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

Adversarii nu l-au testat. Un șut pe poartă, un gol, vreo două degajări mai slabe, dar nimic notabil.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,4

Bogdan Străuț

Slab în prima parte, aș zice și în parte culpabil la gol.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,3

Cristian Melinte

Nu cred că a fost meci în acest an în care să nu fi contribuit la un gol al adversarilor (ok, Craiova). Și acesta este fundașul central pe care te poți baza.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 3,7

Gabriel Cânu

Bun cât a jucat, dar l-am văzut ținându-se de coapsă încă de prin minutul 35. Ne lipsește mult și mă tem că nu ne va mai putea ajuta atât cât am avea nevoie în acest sezon.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,2

Alin Șeroni

A încercat câte ceva, a avut acel șut pe poartă, dar prea puțin pentru rolul ofensiv pe care îl avea - și nici la gol nu putem spune că l-a acoperit pe Melinte, deși altceva nu avea de făcut.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,0

Gabriel Vașvari

Mai ne scoate și Vașvari cu câte o diagonală lungă, dar nu e destul. Activ, bun la tranziția mingii, însă pe orizontală.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,3

Andrei Artean

A pus în pericol poarta adversă cu două șuturi de la distanță. Într-un fel pare irosit, la ce jucăm noi, când stă în apărare. Dar vai, ce-am ajuns, să cred că izbăvirea stă în șuturile de la distanță ale lui Artean.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,3

Denis Haruț

Chiar mi-a plăcut de Haruț. Nu doar pentru pasa pe care Roman putea s-o transforme în gol, sau a intervențiilor destul de precise (mai puțin la duelurile la cap), dar fiindcă a arătat calm chiar și atunci când se afla sub presiune și a găsit opțiunea de continuare bine și rapid.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,5

Andrei Enescu

Până la faza de efect făcută la finalul primei reprize mi-l cam doream schimbat pe Enescu. Apoi a evoluat mai bine în repriza secundă, dar lentoarea sa la construcție nu ne ajută foarte mult. Și ocazia aia din debutul reprizei...

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,5

Alexandru Munteanu

Egoist pe alocuri, dar implicat în joc. Un meci activ pentru Munteanu, care din păcate a luat din nou un galben evitabil, pentru proteste. Direcția este ok pentru un jucător care n-a evoluat aproape trei luni de zile.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,2

Mihai Roman

Util la mingile înalte, dar pierdut pe teren în prima repriză, când a coborât prea mult. Putea să înscrie la ocazia avută, chiar putea. Avem nevoie de mai mult din partea lui.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,7

REZERVE

Marius Croitoru

O schimbare utilă, indicată, după aspectul jocului din prima parte. A făcut mult bine și cred că ar trebui să jucăm cu el titular, fiindcă e singurul care a dat dovadă de un viziune și, să zicem, maturitate în joc.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,7

Maxi Oliva

N-a adus un plus jocului nostru odată cu intrarea sa, dar măcar una, două faze i-au mai ieșit.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,4

Alexandru Ciucur

Foarte dezamăgitoare intrarea lui Ciucur. Nu s-a văzut, iar atunci când s-a văzut nu a fost cu consecințele dorite - lentoarea când a primit unu la unu cu fundașul în marginea careului advers ne-a curmat o ocazie bună, iar șutul din final n-a mers nicăieri.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,0

ANSAMBLU

Leo Grozavu

Unele lucruri le-a făcut bine - jucătorii trimiși pe teren, teoretic și schimbările. Dar nu e de ajuns și declarațiile cu iz filosofic de după meciuri - deși sunt de înțeles și valide - fac doar să mă neliniștească. Eu știu că n-am răspunsurile pentru jocul nostru, însă nu eu trebuie să vin cu soluții. Tot ce-am văzut în aceste etape de la venirea lui Grozavu este o continuare a ce vedeam în ultimele luni cu Popa. Diferența a făcut-o (ne)șansa din anumite momente, dar aveam și avem așteptarea de la Grozavu să vedem o schimbare și încet, încet rămânem fără timp de reacție.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,7

Echipa

Eu zic că echipa vrea, dar este împiedicată de o teamă generalizată. Dacă e să căutăm un mic plus, atunci aș zice că măcar în minutele de final am găsit energia să mai atacăm. Sigur că avem alte așteptări de la unii și de la alții, că e foarte greu să adunăm puncte când meci de meci facem cadou un gol adversarilor.

Cam aceiași jucători au adunat grosul punctelor, chiar dacă lipsesc Crețu (prezent la toate cele șase victorii), Cânu (cinci din șase), Țigănașu (cinci din șase) sau Mailat (patru din șase). Sau poate că-s mulți, dar nici înlocuitorii lor nu sunt răi. Doar ei o pot întoarce, și chiar o pot face, însă este esențial să înceapă prin a nu se mai autosabota în apărare.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,6

Omul meciului

Niciunul - 48,8%
Denis Haruț - 25,6%
Cătălin Straton - 9,3%
Gabriel Cânu - 7%
Marius Croitoru - 4,7%
Gabriel Vașvari - 2,3%
Alex Munteanu - 2,3%

Niciun comentariu :

Google+