23 ianuarie 2018

Amical: FC Hermannstadt - Poli 3:0 (3:0)

N-am făcut deplasarea la Sibiu, dar am urmărit ca tot omul meciul pe live-score-ul de la pariuri. Așa cum observau și alții prin presă, dacă un cantonament în România nu reprezintă un dezavantaj net, necesitatea de a face peste o mie de kilometri pe (auto)străzile balcanice în decurs de șapte zile este totuși o solicitare adițională semnificativă.

Formația clasată pe locul doi în liga secundă a început partida în trombă, înscriind de două ori în primele trei minute. Te face să te întrebi la ce se gândeau jucătorii noștri atunci când au intrat pe teren. În minutul 19 gazdele au înscris și golul trei, consemnându-se astfel un rezultat greu de întors sau de digerat. Deși Poli a dominat restul meciului, dacă e să dăm crezare cifrelor prezentate mai jos, alb-violeții n-au reușit nici măcar să înscrie golul de onoare.


Interesant de văzut că șuturile pe poartă trimise de noi au fost, în cel mai bun caz, de la marginea careului, un simptom familiar din ultimele luni de fotbal pe care le-am urmărit. În schimb gazdele au prins două finalizări din preajma careului mic, transformate în gol, iar a treia reușită a venit dintr-o poziție ciudățică. 

De unde s-a înscris.

De unde s-a tras pe poartă.
Altfel, remarcăm reapariția lui Radu în lot, dar în rest nimic nou. Greu de zis cum unsprezecele trimis în teren, poate chiar unsprezecele pe care o să-l folosim în prima etapă dacă nu-și revin accidenații, a putut să fie copleșit atât de drastic de un adversar de eșalon inferior. Nu e ca și cum poți spune că oboseala acestor partide aglomerate și-a spus cuvântul încă din minutul 3. Sigur vom auzi/citit explicații.

Echipele folosite:

Poli: Straton – Străuț, Melinte, Bouslimi, Șeroni – Artean, Vașvari – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Kayondo.

Au mai intrat: Curileac, Cochințu, Khanya, Bocșan, Neagu, Croitoru, Zaluschi, Velcotă, Radu și Popovici

Niciun comentariu :

Google+