10 decembrie 2017

Note CFR Cluj - Poli (et. 21 c. reg.)

CFR Cluj - Poli 1:0 (1:0)
[26 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

Portarul alb-violeţilor îşi continuă forma bună, de când cu memoriul depus. Poate că mingile l-au cam căutat, dar şi el s-a lăsat căutat de mingi, cu un plasament bun. Fără şansă la gol.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,6

Valentin Crețu

Apărarea s-a descurcat destul de bine, deşi gazdele au ajuns în diverse poziţii de finalizare. Asta şi fiindcă nimeni n-a strălucit şi, ca grup, nu evoluăm la cei mai înalţi parametri. Aşa nici Creţu, care a încercat nişte acţiuni ofensive, nu s-a „simţit” alături de Ciucur.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,0

Alin Şeroni

M-a bucurat revenirea lui Şeroni, absent parcă de o eternitate. În ciuda unor imprecizii, intervenţiile sale la cap au fost dominante în zona propriului careu, iar în partea secundă, când s-a şi accidentat uşor, a scos o minge care mergea către un adversar liber aflat în poziţie de gol. La gol nu l-a simţit pe Vinicius în spate.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,9

Cristian Melinte


Solid în sarcinile sale defensive, probabil cel mai eficient om în acest compartiment.Ar fi fost ceva să înscrie la ultima fază.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,2

Bogdan Străuț

N-a fost un meci uşor pentru fundaşul stânga improvizat, cu destule faze curgând prin acea zonă. Până la urmă s-a descurcat 

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,8

Gabriel Vașvari

Oarecum în nota colegului de linie, prezențe pozitive pe teren, dar e nevoie de mai mult din partea ambilor dacă este să facem eficient tranziție din apărare în atac.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,8

Andrei Artean

Nu m-a convins la faza golului, dar mai mult de atât, nu a reușit să se impună la mijloc. Șuturile de la distanță nu vor nicicum să ia direcția porții. Un galben luat degeaba la ultima fază a meciului.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,5

Alexandru Ciucur

Au fost câteva (prea puține) momente în care Ciucur parcă, parcă ar fi putut face ceva pentru suferințele noastre ofensive. N-a reușit. Nu cred că-l ajută nici pe el să fie constant jucat în altă poziție.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,5

Cosmin Bîrnoi

În ciuda unor momente pozitive, Bîrnoi suferă în continuare în ceea ce privește viziunea jocului. De fapt aproape toți jucătorii noștri ofensivi sunt greoi și nu văd oportun nici pasa, nici, mai ales, momentul pasei. I-a dat Curjuric o minge grozavă la un moment dat, și în loc să continue cu Străuț, venit să învăluie în flanc, a omorât faza încercând să intre central, unde se aglomeraseră fundașii adverși. Cred că asta se mai rezolvă cu experiența.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,8

Cătălin Doman

N-a fost cel mai rău joc făcut de Doman, care a mai scos niște faulturi - maximul la cât de izolați eram ofensiv. Păcat de libera bătută lamentabil în prima repriză și alte câteva mici ineficiențe, dar cu siguranță m-a enervat mai tare cu alte ocazii.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 3,4

Octavian Drăghici

Foarte izolat, n-a reușit mai nimic. La ce jucăm noi este imperativ ca atacantul să preia bine minge și s-o protejeze, iar Drăghici suferă la ambele capitole.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,1

REZERVE

Ivan Curjuric

Ca și în cazul lui Doman, am fost surprins de faptul că Curjuric n-a intrat foarte rău. Normal, n-a schimbat jocul, dar nici n-a apucat să fragmenteze jocul degeaba, așa cum o face de obicei. Ceea ce nu înseamnă că nu l-aș fi preferat pe Croitoru.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,8

Denis Haruț

Începe să-mi placă schimbarea asta, Haruț pentru Bîrnoi, mai ales că internaționalul U19 intră montat și prinde curaj de la meci la meci. Intervenția dură la Camora este, în acest sens, una pozitivă. Singura problemă este că se face atunci când noi ar trebui să insistăm pe atac și necesită permutații tactice pentru a-l plasa pe Haruț la locul lui.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,5

Camaldine Abraw

Mi se pare destul de nemeritat cum a ieșit togolezul din schemă de la revenirea lui Drăghici. Merită mai mult timp pe teren, mai ales atunci când căutăm victoria/golul. Cât de utilă a fost schimbarea asta făcută cu cinci minute înainte de final?

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,7

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Ne-am organizat bine în acest joc, dar tot nu arătăm în posesia mecanismelor de tranziție de la defensivă la atac. Poate că anumite schimbări în primul unsprezece ar ameliora puțin asta, dar în afară de Croitoru, nu știu ce soluții există pe bancă. Ceea ce perplexează este încăpățânarea cu care fostul căpitan nu îi este preferat lui Curjuric, care ori de câte ori a intrat/a jucat, nu a reușit să conteze. În fine, simt că mă repet deja pe acest subiect. Precum am comentat mai sus, nici ultima modificare nu și-a găsit momentul potrivit.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Echipa

În sfârșit, o atitudine mai bună, mai combativă din partea alb-violeților. Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care ni l-am fi dorit, ne dă ceva speranțe pentru ultimul meci al anului. O victorie chiar ne-ar permite să iernăm cu ceva căldură-n suflete.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,9

Omul meciului

Cătălin Straton - 88,5%
Denis Haruț - 3,8%
Niciunul - 3,8%
Alexandru Ciucur - 3,8%

Niciun comentariu :

Google+