10 august 2017

Note Botoșani - Poli (et. 5 c. reg.)

Botoșani - Poli 1:0 (1:0)
[43 voturi]


CRONICA MECIULUI

Marius Curileac

Puținele ocazii ale botoșănenilor nu l-au scos prea mult în evidență, în afara paradei în fața lui Buș, care ne-a ținut în joc. Dincolo de acestea, a jucat cu încredere și n-a greșit.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,3

Valentin Crețu

A fost și mai activ ca de obicei în atac, dar la fel de ineficient ca până acum. Lipsa relațiilor de joc s-a văzut în colaborarea cu Croitoru, din care nu a ieșit ceva cu adevărat periculos. Dar per total, o prestație bună.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,9

Cristian Melinte

Cum spuneam în cronică, nu mi se pare că a avut ce face la gol. Singura fază la care a fost prea ușor întrecut a fost la șutul lui Buș, dar în rest mi s-a părut o evoluție solidă, Melinte oprind multe atacuri.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,0

Gabriel Cânu

Nu a ieșit așa de mult în evidență, dar constanța evoluțiilor este importantă în angrenajul defensiv, mai ales în lipsa unor fundași de mai mare valoare.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Alexandru Țigănașu

Cred că intrarea imprudentă de la gol atârnă greu în notarea lui Țigănașu, mai ales că nu a fost compensată de vreo centrare utilă sau vreun altfel de aport ofensiv. Oricum, fundașul stânga rămâne o achiziție importantă.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 5,4

Gabriel Vașvari

Evoluțiile lui Vașvari mi se par cel mai greu de evaluat. A greșit din nou multe pase, iar grav este că asta se întâmpla în terenul nostru, ceea ce ne-ar fi putut costa. În schimb, în atac a combinat bine și a părut că este jucătorul care poate surprinde cu ceva apărarea adversă, precum pasa excelentă la ocazia lui Mailat.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,3

Andrei Artean

Prestație decentă pentru Artean - n-a greșit, dar nici nu a făcut ceva mai special.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,9

Alexandru Munteanu

Când Crețu, colegul său din defensivă e mai vizibil în atac, e clar că n-a fost cea mai bună zi pentru Munteanu. Iar centrările sale direct în afara terenului au fost exasperante.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,6

Marius Croitoru

A arătat încă o dată că mai are un rol de jucat, chiar și în această echipă. E drept, colaborarea cu ceilalți jucători, deși nu a fost catastrofală, nu a dat roade. Dar la acest aspect trebuie muncit în echipă. Prin contribuția lui Croitoru am pus presiune și am putut rămâne acolo sus.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,0

Sebastian Mailat

Din afară nu prea e de înțeles gestul depunerii memoriului. E clar că Mailat merită mai mult din partea clubului, dar oare s-a încercat întâi o rezolvare cu mai mult tact?

Dar pe teren a fost printre cei mai buni, mereu în mișcare, mereu bătăios și surprinzător. La tehnica lui, trebuia să fie gol la acea fază, dar n-a fost să fie.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,3

Cristian Bud

Ultimul meci al atacantului în scurta sa ședere a fost în nota celor de până acum. De data asta nici nu a fost ajutat prea mult de colegi cu mingi bune. Adesea a coborât aproape de linia de mijloc și a părut că nu s-a integrat în jocul echipei.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 3,8

REZERVE

Miguel Bianconi

Deși a jucat cel mai mult dintre rezerve, eu nu țin minte să-l fi văzut atingând mingea...

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,0

Josip Šoljić

Cum spuneam și în cronică mai mult a încurcat.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,9

Alexandru Ciucur

Prin ambiția arătată, Ciucur a arătat că este o rezervă bună, ceea ce este foarte bine venit. Rămâne doar să se și concretizeze în vreun fel.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,0

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Nu știu ce i se poate reproșa antrenorului. Ar trebui să vedem niște îmbunătățiri la punctele deficitare, dar asta cu siguranță nu se putea întâmpla într-o etapă intermediară. Poate cu un alt antrenor am fi văzut altă exprimare a echipei, dar pe moment nu cred că ar trebui să discutăm despre asta. Avem alte probleme și e bine că acestea nu se revăd în timpul meciului.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,7

Echipa

Echipa a arătat un joc bun. A fost ghinion la gol, dar e drept că nici noi nu ne-am creat prea multe ocazii cu care să contracarăm. Relațiile de joc trebuie îmbunătățite, dar am avut ambiție și am avut un ritm bun. Din păcate, două dintre rezerve nu s-au ridicat nici măcar la nivelul celor pe care i-au schimbat.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 5,4

Omul meciului

Sebastian Mailat - 39,5%
Marius Croitoru - 18,6%
Gabriel Cânu - 11,6%
Gabriel Vașvari - 9,3%
Marius Curileac - 7%
Valentin Crețu - 7%
Alexandru Munteanu - 7%

Niciun comentariu :

Google+