11 iulie 2017

Profil: Vlad Mihalcea

Încet, încet am adus o echipă. Pe de-o parte era necesar, fiindcă toată lumea părea să fie de acord că ce s-a întâmplat anul trecut a fost o minune. Pe de altă parte ridică mereu semne de întrebare când se fac mutări în masă, dacă nu din principiu, atunci din experiența anilor trecuți. Lipsa în continuare a unui fundaș central, un post deficitar grav de multă vreme, frustrează la rându-i.

Împrumutul pe un an al lui Vlad Mihalcea, venit de la Steaua, țintește să acopere o greșeală de 'design' a echipei. Mailat nu are rezervă, fapt devenit tare evident cu ultima sa accidentare, iar Velcotă nu fost considerat adecvat în caz de nevoie. Cum nu s-a dorit promovarea cuiva de la echipa secundă, a încă neformatului Popan, iar reprofilarea lui Bîrnoi era o absurditate care ar fi durat mult până să dea roade, a fost adus Mihalcea. Este clar că puteam să ne asigurăm postul U21 in dreapta apărării, unde îi aveam atât pe Haruț, cât și pe Motreanu, dar...

În fine. Mihalcea este deja de câțiva ani o mare promisiune, așa cum este etichetat orice tânăr care debutează pentru o anume echipă din capitală. De confirmat n-a prea confirmat în cele două sezoane petrecute la București, dar nici n-a avut loc s-o facă în echipa vice-campioanei. Oricum, de la puful în care crești la Steaua, la căratul pianului de la Timișoara e cale lungă.

Doar poate nu e așa de rău băiatul:

"Dacă sunt stelist de mic? Nu pot să spun asta, pentru că eu nu țineam nici cu Steaua, nici cu Dinamo, când eram mic. Am ținut doar cu Brasovul." (sport.ro)

Data nașterii: 28.10.1998
Locul nașterii: Brașov
Inălțime: 175 cm
Greutate: 70 kg
Poziție: Mijlocaș stânga

Sursa: http://sportsubtampa.com

SezonClubŢarăLigăMJGM
2016-17Steaua Buc.ROA10
2016-17Steaua II Buc.ROC--
2015-16Steaua Buc.ROA50
2013-14FC BrașovROA00
2014-15FC BrașovROA00
Total:60
MJ= Meciuri jucate; GM= Goluri marcate; RO= România; împrumutat
Sursa: Football Manager 2017, soccerway.com

Niciun comentariu :

Google+