17 iunie 2017

Note UTA - Poli (baraj Liga 1)

UTA - Poli 1:3 (1:2)
[55 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

Revenit ca titular pentru acest ultim meci, Straton n-a arătat mari carențe. Poate ar fi putut judeca mai bine ieșirea de la faza golului, dar oricum nu a fost unul din actorii principali. În rest a apărat tot ce a avut de apărat și parcă și degajările au fost mai bune ca de obicei.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,7

Bogdan Străuț

N-a jucat bine la gol, ieșind prea în față astfel că nu l-a putut urmări pe Petre, care a putut să trimită spre poartă fără probleme. Dar a compensat apoi prin duelurile câștigate și prin autul de la care a pornit golul egalizator

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 7,3

Cristian Scutaru

Cum a scris și Ștefan, era nevoie de o apărare solidă, iar în acest meci de asta am și avut parte, în special în partea centrală.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,1

Gabriel Cânu

Poate că ar fi trebuit inclus și Cânu la rubrica „Omul meciului”, dar mi se părea ciudat să iasă un fundaș pentru o victorie cu trei goluri. Ce-i drept, în repriza secundă ne-am conservat energiile și doar o apărare solidă ne-a putut da siguranța de a rămâne linștiți

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,9

Alin Șeroni

A fost cam vulnerabil pe partea stângă, depășit de mai multe ori, dar ajutat de dublaj. Și la faza golului primit, a făcut o alunecare riscantă, de care nu era nevoie, provocând astfel lovitura liberă.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 7,1

Andrei Artean

N-a avut probleme și drept consecință, arădenii n-au prea avut faze pe centru, recurgând adesea la mingi aruncate în față.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,1

Josip Šoljić

La fel ca Artean, în plus a jucat mereu înspre înainte și a dat pase foarte precise.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,4

Cristi Bărbuţ

Meciul despărțirii pentru tânărul Bărbuț a fost încununat și cu un gol. A fost totuși unul atipic pentru el, a avut și puțin noroc, dar intuiția de moment și calitatea execuției merită lăudate.

Nota Cronicii: 7,0
Nota comunității: 8,3

Marius Croitoru

N-am remarcat nimic special la Croitoru în acest meci. Pase și centrări și bune, și rele, același travaliu cu care ne-a obișnuit, ba parcă în acest meci nici nu a trebuit să tragă așa mult, fiind ajutat mai mult de ceilalți colegi din linia de mijloc.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,6

Sebastian Mailat

A dat o pasă foarte frumoasă și utilă la golul lui Drăghici, dar apoi și-a dorit prea mult să marcheze și el, în dauna unor alternative mai bune. Oricum, efortul său și fazele realizate ne-au ținut sus și au păstrat presiunea asupra adversarilor, care au clacat până la urmă.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 8,1

Octavian Drăghici

Meci foarte bun pentru atacantul căzut oarecum în dizgrație după pauza de iarnă, în urma multiplelor meciuri slabe. Acum, în schimb, Drăghici a reușit un gol și o pasă de gol.

Nota Cronicii: 7,0
Nota comunității: 7,8

REZERVE

Josip Fuček

Cum în repriza a doua am încercat să nu ne chinuim prea mult, nu prea are rost să mai analizăm prestația croatului.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 6,7

Cătălin Doman

Aceleași observații ca la Fuček.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 7,0

Pedro Henrique

Intrarea fulger a brazilianului îl caracterizează perfect. Pedro e capabil să decidă un meci de unul singur, într-o singură clipă. Nu prea cred că am fi reușit să ne salvăm fără el, cu toate relele sale. Dacă așa indolent cum a fost acest sezon ne-a adus atâtea puncte, oare cum ar fi dacă ar fi măcar un pic mai disciplinat? Poate va rămâne o întrebare fără răspuns.

Nota Cronicii: 6
Nota comunității: 6,7

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Au planat ceva griji înaintea acestui baraj, influențate de diverse voci, atât din sânul suporterilor, cât și din exterior. Era îngrijorător modul în care am abordat cele mai importante meciuri din finalul campionatului. Alții se temeau că simpatia pentru UTA a antrenorului nostru ne va afecta jocul. Până la urmă, Ionuț Popa ne-a demonstrat că grijile au fost pentru nimic și ne-a amintit că totuși el este antrenorul căruia îi datorăm performanța din acest sezon.

Nota Cronicii: 7,5
Nota comunității: 8,9

Echipa

După meci, ba poate chiar în timpul lui, am reflectat asupra trăirilor din primul sfert de oră și mi-am dat seama că am fost fraier că am avut așa emoții. Nu aveam de ce, echipa arătând diferența de valoare, cu minim de efort. Până la urmă, dacă privim în ansamblu, nici nu a fost cine știe ce bătălie palpitantă, ci mai degrabă o formalitate. Am făcut-o noi să fie interesantă la început, dar apoi tot noi am simplificat-o.

Nota Cronicii: 8,0
Nota comunității: 8,4

Omul meciului

Octavian Drăghici - 21,8%
Cristian Bărbuț  - 47,3%
Josip Šoljić - 14,5%
Sincer, n-am nicio idee - 16,4%

Niciun comentariu :

Google+