19 mai 2017

Note Poli - Astra (CR, semi-finală, retur)

Poli - Astra 0:3 (0:1)
[22 voturi]

Vasile Curileac

Chiar de nu a gafat major la cele trei goluri, impresia rămâne că putea face mai mult și chiar de execuția lui Budescu a fost spectaculoasă și surprinzătoare, tot arată ca un „gol de curtea școlii”. În plus, nici nu avem nimic pozitiv de remarcat în evoluția lui Curileac.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 3,4

George Neagu

Am ajuns să-l plângem și pe Neagu. Nu doar că ieșirea sa timpurie a dat așezarea echipei peste cap, dar a și arătat bine în cele 35 minute jucate.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,5

Josip Šoljić

Repoziționat ca fundaș central, a avut o evoluție conform așteptărilor, cu un mic minus pentru poziționarea la golul doi.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,2

Harald Fridrich

Fiind nevoit să joace atât ca fundaș central, cât și pe stânga, s-a achitat bine de datorie, fără să se remarce nici pozitiv, nici negativ.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,2

Denis Haruț

Fundașul dreapta a avut o primă repriză foarte bună, pentru care a fost lăudat și de Ionuț Popa. Repriza a doua a avut mai mult de furcă și a fost ușor depășit în câteva rânduri, mai ales la golul trei. Se vede lipsa meciurilor împotriva unor adversari cu experiență, fiind mai mult la națională, sau pe banca echipei mari. Un potențial recunoscut, ce are nevoie de mai multe oportunități din partea clubului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,0

Lucian Oprea

Foarte puține lucruri negative putem spune despre căpitanul echipei secunde. A fost prins prea în față la golul doi, dar și el era printre cei care juca pe un post improvizat. În rest, a avut mai multe recuperări, inclusiv cea de la care a pornit ocazia lui Drăghici.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,2

Alin Ignea

Prea puțin vizibil pentru a ne forma o părere.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,2

Cosmin Bîrnoi

S-a mișcat bine, a avut dese apariții în atac, dar n-a avut destul sânge rece în mai multe rânduri, nu doar la faza în care a avut golul în vârful bocancului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,6


Sebastian Mailat

A avut rolul tânărului cu cea mai mare experiență și a jucat în nota obișnuită. Adesea absent, dar a și creat pericol.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,5


Alex Popovici

În continuare nu înțeleg cum gândește unele faze atât când are mingea, cât și când nu are. A încercat, dar nu a reușit să ajute echipa prea mult.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,6


Octavian Drăghici

Probabil că așteptările sunt mai mari, cu toții ne doream mult să fi înscris la 0-0. Dar nu s-a întâmplat, astfel că așteptările de la atacantul nostru rămân în continuare.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,9

REZERVE

Cristian Pădurariu

Un atacant ce a fost nevoit să joace mijlocaș defensiv. S-a văzut în primele minute că e cam pierdut, dar s-a redresat repede și a avut o prestație fără alte remarci.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,0

Cătălin Doman

A adus un plus de vigoare și de fantezie, dar întrebarea e dacă ne poate ajuta în puținele meciuri rămase.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,7

Cristian Murariu

Nimic de menționat.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,5

ANSAMBLU

Ionuț Popa

E clar că orice reușită a echipei ar fi ținut exclusiv de ceva miraculos din partea vreunuia dintre jucători. Astfel că Ionuț Popa rămâne cu meritul de a fi alcătuit echipa în așa fel încât jucătorii cu potențial să se poată remarca. Dar oare cum era dacă unii jucători ar fi avut deja un număr semnificativ de minute jucate?

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,1

Echipa

E clar că suntem mai indulgenți cu jucătorii din acest meci, dar dacă am privi obiectiv a fost un joc teribil de slab în care adversarul nici nu s-a chinuit. Putem lua în calcul că pe lângă faptul că au fost folosiți jucători fără experiență, nici angrenajul nu a fost cel mai bun, cu multe improvizații din nevoie.  Dar în final tot indulgenți suntem.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 5,1

Omul meciului

Sebastian Mailat - 36,4 %

Lucian Oprea - 22,7%
Denis Haruț - 22,7 %
Sincer, n-am nicio idee - 13,6%
Josip Šoljić - 4,5%

Niciun comentariu :

Google+