20 iulie 2016

Amical: Poli - Progresul Gătaia 9:1 (5:1)

Meci şcoală azi cu Gătaia, arbitrat de Ionuț Popa, care dădea indicații atât jucătorilor noştri, cât şi adversarilor. Ofsaiduri n-am văzut să se acorde, fazele fixe repetându-se după necesități. Pe acest fond, Poli a înscris prin Bărbuț, Roşu x2, Elek, Cânu, Artean x2, Vraciu şi Drăghici. Deşi Belu a plecat (şi, să sperăm, găseşte o echipă de talia lui la care să joace), a surprins prezența în lot a lui Scutaru, care a şi intrat în repriza secundă.

Nu mai detaliez mult golurile, dar remarc că două au venit pe centrări bune din flanc şi unul a fost o execuţie de la 30m a lui Artean. De primit am primit gol la un corner, cu deviere de la colțul scurt. Au fost şi câteva ratări mari, atât la oaspeți.l, cât şi la noi (Nragu, Vraciu).

Dintre jucătorii noi, Roșu, venit de la Astra, a jucat cele mai multe minute şi a fost relativ ok, chiar dacă prima atingere a lăsat de dorit. În rest, Vraciu tot nu arată instinctul pe care l-am dori la finalizare, în vreme ce Artean continuă prestațiile decente din ultimele jocuri.

Altfel, mâine ar trebui consemnată revenirea noastră în L1, după ce Rapidul a rămas în faliment şi astăzi. S-o vedem.

Poli: Straton - Străuț, Cânu, Şeroni, Neagu - Artean, Roşu - Bărbuţ, Croitoru, Vădrariu - Elek

Au mai intrat: Curileac - Mailat, Scutaru, Popovici, Fridrich, Bîrnoi, Vraciu, Drăghici

P.S. Discrepanța de un gol (nouă, în loc de opt) s-ar trage de la o reuşită a lui Roşu, când el şi Bărbuț au rămas singuri cu portarul şi poziția marcatorului ar fi fost ofsaid. Greu de zis din tribună, din moment ce jocul se relua deja din careu după gol.

Niciun comentariu :

Google+