19 mai 2016

CR U19: Viitorul Constanța - Poli 2:2 (2:2), 6:7 după penalty-uri

O rază de lumină, după atâta smoală - juniorii A ai clubului au reușit calificarea în finala Cupei României U19 Elită, în fața uneia dintre cele mai puternice școli de fotbal din țară. Chiar și fără unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, în persoana lui Sorescu, tinerii poliști antrenați de Cristian Contescu s-au revanșat pentru eșecul din campionat și luptă în continuare pentru un trofeu.

Sursa: www.academiahagi.tv
Meciul a fost unul cu o primă repriză agitată, căci gazdele au reușit să înscrie de două ori în primele douăzeci de minute. Poli a replicat însă înainte de pauză, revenind pe tabelă grație reușitelor lui Mailat (min. 29) și Popan (min. 32). Scorul a rămas egal până la capătul celor nouăzeci de minute, iar Poli s-a impus la loviturile de departajare: Fridrich, Totic, Kokora, Postolache și Velcotă au înscris, în vreme ce Rusu a parat a patra execuție a gazdelor.

Pentru un plus de dramatism, adversari în ultimul act vor fi UTA BD. Aceștia au terminat campionatul pe locul 5, în aceeași serie cu noi, dar au fost învinși în ambele întâlniri cu Poli.

Finala se va disputa la Buftea, marți 24 mai, de la ora 20.00. Clubul învingător va fi premiat cu 5000 Euro, iar cealaltă finalistă va primi 2500 Euro.

Bravo băieți și hai Poli! În sfârșit un motiv de satisfacție.

L.E. Finala va avea loc la Deva, până la urmă.

Rezumatul meciului:


Poli: Rusu – Sporin, Postolache, Fridrich, Totic – Mailat (83 Kokora), Oprea, Bîrnoi – Velcotă, Golda (77 Pădurariu), Popan (90+3 Lazăr)

Schimbări:

Pădurariu pentru Golda (min 77)
Kokora pentru Mailat (min 83)
Lazăr pentru Popan (min 90+3)

Niciun comentariu :

Google+