23 iunie 2015

Amical: ACS Poli - FK Koper 2:1 (1:1)

Primul meci, prima victorie - o raritate pentru perioadele noastre de pregătire, am impresia. Chiar dacă deținătoarea cupei Sloveniei a deschis scorul degrabă, în minutul 2, când nou-venitul Popescu nu s-a înțeles cu Pap și a trimis în proprie poartă, Poli a egalat la fel de repede , în minutul 5, prin Popovici, la capătul lansării lui Hernandez. Bărbuț și Hernandez au mai avut șanse de a marca în prima repriză, în vreme ce Pap a intervenit în două rânduri în fața adversarilor.
În mitanul secund au intrat și trei trialiști - Sascha Kirchstein, un portar experimentat fost cândva la Hamburg, Tomislav Juric, un mijlocaș trecut pe la FC Brașov, și Rok Sirk, un vârf tânăr, fost la Maribor. Acesta din urmă a fost marcatorul unicului gol al reprizei, finalizând din zece metri o pasă de la Doman. Tot Doman ar fi putut să mărească avantajul nostru, în două rânduri, dar n-a fost să fie.

Uitându-mă la jucătorii folosiți, remarc o reprofilare pe o formulă cu un singur vârf, precum și improvizarea lui Melinte ca fundaș dreapta - post, precum menționam, fără acoperire. Va fi interesant de văzut dacă vreunul dintre jucătorii aflați în probe vor rămâne în lot, precum și ce alte surprize ne rezervă acest stagiu.

Până atunci, s-au dat în vânzare Policardurile și s-a oficializat colaborarea cu Joma, pentru echipamente.

Poli (rep. I): Pap - Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu - Bărbuț, Hernandez, Trandu, Boldea, Llorente - Popovici.

Poli (rep. a II-a): Kirschstein - Melinte, Bocșan, Petre, Neagu - Tomislav Juric, Ov. Popescu, Artean, Poparadu, Doman - Sirk

Niciun comentariu :

Google+