12 februarie 2015

Amical: ACS Poli - FK Sarajevo 0:1 (0:0)

Prima partidă din stagiul antalyan s-a terminat cu înfrângerea "injustă" a Politehnicii, dacă e să dăm crezare cronicii de pe pagina oficială a clubului. Precum ne-am obişnuit în ultima vreme, adversarii în aceste partide devin cerţi doar în momentul în care se află pe teren, astfel că în loc de Dinamo Batumi, Poli a întâlnit pe ocupanta locului doi din liga bosniacă, FK Sarajevo. Unicul gol al partidei a fost marcat în debutul reprizei secunde, printr-un şut din afara careului.

Uitându-mă la primul unsprezece, remarc apariţia lui Pap în locul lui Smaranda. La fel de adevărat este că Bălace a fost titular pentru Neagu, deci cine ştie? Nu-mi dau seama prea clar ce formulă s-a folosit la mijloc, dar din moment ce toţi jucătorii din acel compartiment au o predilecţie centrală, probabil a fost un sistem cu închizător şi trei mijlocaşi în faţa lui.

Dragomir pare să fi intrat mai serios în rotaţia lotului de meci, ceea ce sperăm că va fi de bun augur pe termen lung. Într-un fel, dacă e să-mi aduc aminte de debutul acestui sezon, îmi imaginăm că îl vom vedea mai des pe acesta, doar că una din limitele vârstei şi ale talentului este convocarea constantă la reprezentativele de tineret, care l-au ţinut departe de echipa mare.

Au rămas trei meciuri, conform următorului program

13 februarie: Poli - Veraia Stara Zagora (liga a doua, Bulgaria)
14 februarie: Poli - Oțelul Galați (Liga I, România)
17 februarie: Poli - FC Taraz (prima ligă, Kazahstan).

Poli: Pap (min. 46, Smaranda) - Melinte (min. 76, Motreanu), Cânu (min.65, Bocșan), Scutaru, Bălace (min. 58, Neagu) - Trandu (min, 65, Dragomir), Popescu (min. 76, Doman), Poparadu (min. 58, Keita), Boldea (min, 43, Nikiema) - Bărbuț (min. 65, Popovici), Pedro Henrique (min. 65, Chipirliu).

Niciun comentariu :

Google+