13 decembrie 2014

Rezultate sondaj 09.12.2014

Mi se pare interesante rezultatele acestui ultim sondaj. Majoritatea consideră mijlocul drept cel mai vulnerabil compartiment al echipei, în condiţiile în care avem o serie de jucători în linia mediană care au avut evoluţii destul de bune în acest an: Poparadu, Popescu, Trandu, Keita, Boldea,  plus accidentaţii O. Petre şi Lazăr. Poate că problema aici este faptul că niciunul dintre aceştia nu e jucător veritabil de flanc. Sau poate că suntem în căutarea unui coordonator de joc, omul cu pasa finală, dacă mai există aşa ceva. Culmea face că cei care n-au avut probleme medicale, au adunat minim zece prezenţe din maxim cincisprezece.

Eu aş fi puţin îngrijorat pentru atacul nostru, unde nu avem alternative de nivel apropiat pentru Henrique şi unde ar trebui să gândim pe termen lung, căci riscăm să intrăm în Liga 1 fără atacant.

Per ansamblu, echipa e echilibrată şi asta a fost vizibil, căci am avut destui suspendaţi, am avut accidentaţi, dar s-au găsit soluţii - Bocşan, Bălace, Morariju plus jucătorii în rotaţie la mijloc au evoluat destul de bine când a fost nevoie de ei.

Probabil că aceste trei luni le-au oferit lui Alexa şi lui Tim şansa să se clarifice în privinţa lotului destul de larg al echipei. Avem nişte tineri care îşi aşteaptă şansele, şi mă gândesc la Dragomir, Bocşan, Todorov, Balaure, Niţă, Fridrich sau Motreanu în prima fază, care au nevoie de loc pe bancă pentru a avea şansa de a începe să joace meciuri oficiale pentru Poli.

Am speranţa că lucrurile vor merge înspre bine peste iarnă, fără scandaluri şi fără remanieri de lot. Nu avem nevoie de mai mult de trei jucători şi pentru fiecare jucător care vine, trebuie să existe un jucător care pleacă. Să vedem, să vedem.

Următorul sondaj îl lăsăm pe anul viitor, să se adune nişte teme de discuţie.

Compartimentul în care avem nevoie de întăriri?

Apărare - 1 vot (8%)
Mijloc - 8 voturi (66%)
Atac - 1 vot (8%)
Nu avem nevoie - 2 voturi (16%)

Total voturi: 12

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

Vad ca sunt singurul care a votat atacul. Din ce am observat lumea ar vrea un mijlocas de creatie, dar din ce am vazut, Henrique se descurca destul de bine la capitolul asta, e capabil sa dribleze si destabilizeze o aparare. Asa ca poate nu e neaparat nevoie de un mijlocas, ci de un astfel de jucator fie ca e mijlocas sau varf retras, sau, de ce nu, extrema care sa patrunda din lateral. Si avand in vedere si faptul ca numarul atacantilor din lot e cam subtire, cred ca totusi asta ar fi prioritatea.

Google+