9 mai 2013

FC Argeș - ACS Poli 2:0 (0:0)

Când începi să te obișnuiești cu binele, vine un meci din ăsta să-ți taie craca de sub picioare. Alb-negrii și-au îngreunat substanțial viața prin acest rezultat nefavorabil și vor avea nevoie de un alt nivel în ultimele trei etape pentru a-și asigura promovarea. Nici nu știu dacă nu e cumva bine că nu am putut urmări partida.

În rezumat, Poli a avut o serie de ocazii în prima repriză, apoi a primit două goluri în debutul reprizei secunde și totul s-a sfârșit. Mai mult, Petrovic a fost eliminat în minutul 80, ceea ce subliniază fragilitatea echipei, care din nou nu reușeste să termine în efectiv complet pe teren. Parcă nu vreau să scriu altceva, fiindcă totul se rezumă la capacitatea jucătorilor și a staff-ului tehnic de a se mobiliza pentru acest final de campionat. Acuma se joacă totul.

Poli: Kirev – Sakir, Petrovic, Şeroni, Marovic – Bărbuţ, Ov. Petre (cpt.), Trandu, Bălace – Boldea, Szekely.

Au mai jucat: Boştină, Poparadu, Dobricean.

3 comentarii :

Anonim spunea...

La greu nu este bine sa critici.Poate printr-o mobilizare exemplara vom reusi sa castigam tot ce a ramas.Dar adevarul este concret; mai slabi ca UTA si Corona practic suntem o echipa de pluton din divizia B.Tinerii talentati din Pitesti declarau inainte de meci ca sunt siguri de victorie.Asa s-a si intamplat, un mic sprint si doua goluri inscrise de capriciosii argeseni cu toate problemele lor .NU au ce cauta la noi jucatori care au navetat pe la diverse formatii unde nu erau decat rezerve palide.Mai bine trebuie sa joace tinerii din zona noastra care momentan sunt pusi la rezerva.

Andrei Vajna II spunea...

Ma gandesc acum, avand in vedere sumedenia de ratari pe care le-am avut returul asta, ca daca aveam un atacant cat de cat, n-aveam nici o problema, chiar si cu apararea asta.

Anonim spunea...

Este corect.Un varf cat de cat sa bage mingea in poarta lipseste cu desavarsire.Unde esti Gigele ...?

Google+