7 martie 2013

Avancronică: UTA - Poli

E greu când ai 3 luni să te pregătești pentru următorul meci oficial, mai ales când e vorba de o confruntare cu UTA. Indiferent de care este opinia suporterilor legat de acest meci, pentru jucători cu siguranță că are o încărcătură specială. E un meci mai mediatizat ca oricare altul din acest sezon, așa că orice prestație notabilă poate însemna mult în cariera lor. În plus, pentru mulți dintre ei, meciul din tur a fost meciul cu cel mai numeros public în care au jucat, chiar de au fost numai câteva mii.

A fost și un cantonament lung, cu multe meciuri de pregătire, în care fiecare a dat tot ce a putut pentru a demonstra că merită să fie în echipă. Așa că, pe undeva, era de așteptat rezultatul din ultimul amical, în ciuda unei sesiuni de pregătire aproape perfectă. Sper doar că acest simptom psihologic să nu apară și vineri, sau să fie trecut cu bine. Un eventual gol rapid ar putea aduce descătușarea a 3 luni de pregătiri și așteptări.

Cam acesta cred că e singurul impediment în drumul spre victorie, poate și blazarea, dar nu cred că e cazul. Cât despre echipă, sunt convins că Velcea va introduce același prim unsprezece ca în ultimele amicale (dacă nu vor fi probleme medicale). A fost o campanie de pregătire prea riguroasă ca să fie loc de surprize. Așadar Pap și Goge vor fi cei doi jucători sub 21 de ani din teren. Mă aștept chiar și la aceleași schimbări, deci probabil vom asista la debutul lui Bărbuț în liga a doua.

Sper ca la final să nu discutăm decât despre eroii acestui meci.

Hai Poli! Succes!

Niciun comentariu :

Google+