24 martie 2013

ASU Poli - Leucușești 7:0 (3:0)

Într-o zi friguroasă de martie, Poli s-a reîntors pe propriul teren într-un meci câștigat fără nici o emoție, controlat aproape în totalitate. Marchiș, Rotariu, Făgețan și Gălan au fost principalele pericole pentru poarta adversă în prima repriză. Primul semnal de alarmă a venit aproape de minutul 15, când Făgețan și apoi Rotariu l-au pus în valoare pe portar, ale cărui intervenții au făcut ca scorul să nu fie decât 3-0 la pauză. Gălan a înscris de două ori cu capul direct din corner, iar Marchiș a înscris și el, lansat de Rotariu. Aparent, stăm bine la fazele fixe și ar putea fi o armă decisivă în meciurile următoare. Au avut și oaspeții două ocazii, nefructificate însă, cea mai mare fiind o lovitură liberă trecută puțin pe lângă poarta lui Burtic.


Repriza secundă a fost total la discreția violeților, care au mai marcat de încă patru ori. De scos în evidență este golul 5, o lovitură liberă marca Rotariu, trimisă direct în vinclu, spre deliciul publicului. Au mai înscris Florea și Marchiș de două ori pentru a completa hat-trick-ul.

Nu sunt prea multe de spus despre evoluția de azi, în general întreaga echipă s-a mișcat bine. Mă îngrijorează puțin forma lui Popoviciu. N-a jucat prost, dar nici nu a fost la nivelul arătat în tur. E un start bun de retur, cu două victorii de rodaj înaintea unei serii decisive pentru promovare - Bazoș, Ictar-Budinț și Racovița - în care elevii lui Codrea și Foale trebuie să arate și să dea mult mai mult.

ASU Poli: Burtic – Maranescu, Obrejan, Hușanu, Lazăr - Gălan, Rotariu, Popoviciu, Ilie - Făgețan, Marchiș.

Au mai intrat: Șerban, Feher, Nicolaie, Florea

Niciun comentariu :

Google+