4 noiembrie 2012

ASU Poli - Bacova 8:0 (5:0)

După ce etapa trecută au stat, studenții au avut parte de un meci foarte ușor în această amiază călduroasă de noiembrie. A fost ziua golgheterului Marchiș care și-a mai trecut în cont încă 4 goluri la cele 10 pe care le avea înaintea etapei. Primul a venit în minutul 8 - o finalizare cu capul a unei centrări de la Popoviciu. Același Popoviciu a înscris golul al doilea cu un șut de la 25 de metri, atins de portar, dar insuficient de tare. Se făcea 3-0 chiar la o jumătate de oră scursă, când Marchiș primește în lateral dreapta tot de la Popoviciu. Acesta nu stă pe gânduri și țintește perfect colțul scurt, neprotejat de portar.

Era clar că meciul nu va avea istoric. Poli combina cu lejeritate, exersând diferite scheme, cu Rotariu coordonator de pase. Tocmai după o astfel de pasă, peste apărare, Marchiș reușea hat-trick-ul. Nicolaie stabilește scorul pauzei, înscriind cu capul în urma unui corner, faze la care apărarea oaspete a fost complet depășită.

Repriza a doua a fost mai mult un joc de curtea școlii, tactica fiind lăsată deoparte. La pauză antrenorul Foale a și trimis în teren 3 jucători ce nu au jucat prea des, printre care și Cioroagă, atacantul proaspăt venit alături de studenți. Nici nu a fost reluat bine meciul, că Popoviciu mai marchează un gol printr-un șut de la distanță, ce l-a luat prin surprindere pe portar. În minutul 49 se face 7-0, Marchiș înscriind al 4 gol al său pe ziua de azi.

Restul de 40 de minute n-au mai adus o căruță de goluri, ci numai unul, alb-violeții jucând mult mai lejer. Popoviciu a mai încercat câteva șuturi de la distanță, dar n-au nimerit cadrul porții, la cornere portarul a închis bine poarta, iar rezervele nu s-au ridicat la nivelul celor pe care i-au schimbat. Bacova a ajuns de vreo două-trei ori în poziții bune dar au fost neconvingători la finalizare, fundașii noștri blocându-i prompt. Din păcate am avut parte și de un moment urât, Florea, intrat și el la pauză, fiind accidentat grav la gleznă de către un adversar, care a și primit roșu direct. Ultimul gol a venit în minutul 79, înscris chiar de Cioroagă.


Finalul de tur n-ar trebui să pună mari probleme echipei alb-violete. Din păcate trebuie să așteptăm ca Racovița să se încurce.

ASU Poli: Foale – Radovancovici, Hușanu, Obrejan, Maranescu, Lazăr, Rotariu, Popoviciu, Nicolaie, Băcilă, Marchiș

Au mai intrat: Florea, Cioroagă, Panc, Iovițu

Niciun comentariu :

Google+