21 martie 2012

Avancronică: Poli - Slatina

A trecut săptămâna și avem deja etapa a doua din retur, primul meci oficial de acasă din anul 2012. Mă întreb în ce stare o mai fi stadionul după troienele de zăpadă sub care a stat în ultimele 3 luni.

Oaspeți vor fi cei din Slatina - ALRO mai exact, pe cei de la FC Olt urmând a-i întâlni etapa viitoare în deplasare. Cele două concitadine s-au întâlnit direct în prima etapă. Dacă în tur, ALRO pierdea în mod surprinzător cu 2-1, de atunci lucrurile s-au mai schimbat. ALRO și-a luat revanșa câștigând cu 3-0 și au ajuns în plutonul urmăritor, ducând o bătălie "aprigă" pentru ultimul loc pe podium. FC Olt în schimb, au rămas în coada clasamentului unde încearcă să scape de retrogradare. 6 puncte din următoarele 2 meciuri ar trebui să fie țelul nostru, pentru a arăta că avem o echipă cu ambiții de prima ligă și pentru a ne așeza pe cai mari înainte de meciul decisiv cu Bistrița.

2 schimbări vor fi cu siguranță în angrenajul echipei. Gorobsov și-a ispășit suspendarea și va lua mai mult ca sigur locul unuia dintre colegii săi din linia de mijloc. Asemeni, Goga, revenit la parametri normali, va fi titular în atac. De văzut cine va trebui să treacă pe bancă.

Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+