12 februarie 2012

Amical: Poli - Dinamo Moscova 1:3 (0:0)

Meci decent făcut de alb-violeți, care au cedat doar în ultimele zece minute, după efectuarea multor schimbări, în compania unui adversar solid - locul trei în campionatul Rusiei, cu jucători precum Mijušković, Gatagov și Sobolev. Dacă aceste nume nu vă sună cunoscut, atunci probabil unele ca și Dzsudzsák, Voronin, Kuranyi, Misimović, Karyaka prezintă un grad mai ridicat de familiaritate.

Așa cum am menționat mai sus, golurile au căzut după minutul 80, scorul urcând la 0:2, înainte ca Rocha să reducă din handicap. O deviere neferictă a stabilit rezultatul final, cel deja cunoscut.

Poli: Kirev - Belu, Scutaru, Mera, Sandu - Gorobsov, Chiş, Poparadu - Cârstea, Ricketts, Axente.

Au mai jucat: Rocha, Pătraş, Popovici, Boştină, Fuchs, Dăruială, Petcuţ, Dobriceanu.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Scenariul se repeta in final.Fie jucatorii de rezerva desconsidera faptul ca sunt rezerve si nu lupta sau cei care raman cedeaza fizic alte explicatii nu sunt.Sa nu poti tine de rezultat adica sa iei doua goluri consecutiv dovedeste ca sunt mari carente in joc.Am impresia ca jucatorii nu prea stiu ce este tactica cum sa linistesti jocul dupa ce primesti gol cum sa tai avantul adversarului.Aici intervine antrenorul dar dupa cum se vede nu si-a facut temele.Parerea mea personala, ca la asa tineri talentati,trebuie un antrenor mai meserias care stie sa slefuiasca putin aceste talente.Nu cred ca Banatul duce lipsa de astfel de antrenori vezi Sunda sau cel care a fost la Branesti( imi scapa numele acum pare Urican )Poate ma insel, dar intotdeauna am avut impresia ca pentru Velcea Poli este o palarie prea mare .

Stefan Carpanu spunea...

Sincer ca sa fiu, nu pot spune ca jucatorii care au intrat in repriza a doua au aratat pana acuma ca ar fi "foarte talentati".

Remarc din nou integrarea lui Belu, care pare a fi acaparat pozitia pe dreapta. La fel insa as remarca faptul ca in primul unsprezece nu se afla doi juniori.

Google+