4 noiembrie 2011

Poli II - Şcolar Reşiţa 0:2 (0:0)

După o serie de rezultate excelente, Poli II a suferit astăzi a doua înfrângere acasă după cea din a doua etapă. Principalele nume de remarcat în componenţa echipei sunt cele alor doi jucători foarte importanţi din finala câştigată de juniori în sezonul trecut. În primul rând este vorba de revenirea după accidentare a lui Iordache, care a apărat buturile Politehnicii întreg meciul, iar în al doilea rând de debutul lui Pleşcan, intrat pentru ultimele minute ale partidei. Din păcate, timorarea s-a văzut în cele două sau trei atingeri de balon ale sale.

Tot după o accidentare a revenit şi Dăruială, folosit ca mijlocaş totuşi, dar a fost să fie o zi plină de ghinion pentru tânărul polist. Mai întâi a reuşit să înscrie în proprie poartă, pentru ca apoi să se accidenteze la umăr tot după o greşeală personală. Nu se ştie pentru cât timp va lipsi, dar cu siguranţă Velcea va avea ceva bătăi de cap în a-i găsi înlocuitor. Dar soluţii există.

În ciuda scorului, tinerii polişti au evoluat destul de bine, cel puţin în prima repriză când au avut un plus peste adversari şi puteau intra cu avantaj la cabine dacă portarul nu reuşea să blocheze in extremis capul lui Boştină şi să devieze mingea în bară.

Probabil autogolul venit repede după reluare (minutul 48) i-a descurajat cumva, pentru că jocul nu a mai avut aceeaşi consistenţă ca în prima repriză. Mai mult, reşiţenii majorau, în timp ce Popa a nimerit doar bara! Tot Popa a avut golul în gheată pe finalul jocului, dar a tras în portar.

Urmează nişte înfruntări foarte tari ce vor încheia turul, împotriva echipelor de pe podium. Multă baftă!

Poli II: Iordache - Damian, Zaluschi, Dubei, Iovan - Szalkai, Ganea, Leagu, Dăruială - Boştină, Popa

Schimbări:

Silaghi pentru Ganea (min 60)
Stancu pentru Dăruială (min 75)
Pleşcan pentru Leagu (min 85)

Niciun comentariu :

Google+