22 octombrie 2011

Poli II - Becicherecul Mic 5:2 (2:0)

Încă un meci cu 7 goluri pe terenul Știința, tinerii poliști reușind să treacă cu brio peste înfrângerea de etapa trecută. Era minutul 8 când Boștină deschidea scorul, pentru ca mijlocașul dreapta, Robert Szalkai, să-l majoreze în minutul 20. Cei doi, de altfel au fost remarcații primei părți a meciului. Tot Boștină a înscris la doar 5 minute după reluare, când a preluat o centrare de pe dreapta, foarte aproape de colțul scurt, dar a reușit să trimită printre fundaș și portar.

Erorile în defensivă și-au spus cuvântul pentru că după o recuperare, oaspeții au înscris printr-un șut foarte frumos la vinclu. Putea fi chiar 3-2, dar Dubei a blocat pe linia porții. În minutul 64, Silaghi, intrat de puțin timp, îl găsește cu o pasă filtrantă pe Popa în careu, iar acesta trimite pe lângă portar, restabilind avantajul liniștitor de 3 goluri. Oaspteții au marcat încă un gol spectaculos, din lovitură liberă, iar la reluarea jocului, puteau înscrie din nou. N-a fost să fie 4-3, ci 5-2, deoarece libera lui Ganea de pe dreapta îl găsește pe înaltul fundaș central Dubei care înscrie cu capul, fără probleme.

În final a fost o victorie ce i-a încântat pe spectatorii prezenți într-un număr decent mult mai mult decât meciul anost de ieri seara. Pe lângă jucătorii enunțați deja, trebuie remarcată omogenitatea echipei și cursivitatea jocului în numeroase faze. Există o reală slăbiciune în defensivă, dar ce mai contează când ai cel mai bun atac din toată liga a treia.

Bravo Poli!

Poli II: Ostafie - Belu, Iovan, Dubei, Toma - Jitaru, Zaluschi, Ganea, Szalkai - Boştină, Popa

Au mai intrat: Leagu, Silaghi, Stancu, Velici

Niciun comentariu :

Google+