6 septembrie 2011

CR: Naţional Sebiş - Poli 1:2 (1:1)

Din nou o victorie dificilă în compania unei echipe de liga a III-a, dar măcar de această dată nu a mai fost nevoie de prelungiri şi penalty-uri. După ce gazdele au deschis scorul în minutul 10, Poli a egalat de la unsprezece metri, în minutul 20, prin Tameş. Au urmat tot felul de emoţii până în minutul 89, când Popovici a reuşit să lovească decisiv, tocmai de ziua sa de naştere, reuşind astfel să tranşeze calificarea!

Gafa lui Zaluschi la gol, indeciziile lui Mera şi Ilie, ratările lui Axente au făcut ca meciul să fie unul mai deficil decât trebuia să fie, dar nu e ceva chiar nou.

Nu cred că mai e loc de alte comentarii. Bine c-am trecut.

Poli: Lepmets - Scutaru, Mera, Ilie, Sepsi - Popovici, Zaluschi, Tameş, Curtean - Goga, Axente

Schimbări:

Pătraş pentru Curtean
Zăgrean pentru Axente
Rocha pentru Tameş

7 comentarii :

Anonim spunea...

Normal o echipa cu pretentii trebuia sa bata la 3-4 goluri diferenta.Exista doua alternative uni jucatori n-au valoare sau exista o deconectare totala.Sa stai pana in ultimul minut sa tremuri ca Bad va inscrie este de neconceput.Se vede tot mai clar ca inca nu avem aparare pentru meciuri cu miza unde fiecare eroare conteaza iar la atacanti lipseste esenta golul.Chiar daca sunt un adept al fortelor locale cred ca un antrenor mai in meserie gen Sunda ar schimba in scurt timp fata echipei.Apreciez faptul ca Velcea a folosit tot ce avem mai bun.Nu stiu cine il va trezi pe Curtean la realitate parca este fantoma celui de la Medias.L-am vazut in multe meciuri ale Gazului cat este de bataios, artagos cu sut pe poarta.La noi nu vede poarta ,pierde mingea etc.
Asteptam meciul de la Bistrita si conducerea poate trage o concluzie ( il repatriem pe Bad ca sa mai inscrie cineva )

Andrei Vajna II spunea...

S-a vazut lipsa lui Luchin.

Stefan Carpanu spunea...

Nu doar lipsa lui Luchin, cat si faptul ca Mera a jucat centru cu un jucator mai putin experimentat.

Andrei Vajna II spunea...

Si l-a tras in jos, sau ce?

Jucatorul mai putin experimentat pe Mera, sau Mera pe jucatorul mai putin experimentat? :D

Anonim spunea...

Cand vezi cursa lui Francescu de peste 40m pasa si sutul sanatos a lui Bad te intrebi ce ii invata antrenorul pe jucatorii lui Poli.Asa previi contraatacul adversarului -toti inainte ca in curtea scoli-? Si de pe margine trebuia sa strige tu si tu stati la inchidere.N-am crezut niciodata, ca o echipa cu pretentii poate face atatea greseli de asezare in teren, parca s-au intalnit in gara si hai sa mergem sa jucam o partida.

Andrei Vajna II spunea...

Foarte slab Ilie. Nu inteleg ce vroia sa faca la primul gol. Trebuia sa alerge dupa omul din flanc.

Anonim spunea...

Teoretic par bune plombele cu jucatorii noi.Kirev este un mare talent, cred ca va deveni titular de Gorobsov nu stiu nimic.Totusi s-a uitat cat de slabi suntem la pozitia fundas dreapta.Stiu ca este regula cu jucatorii under21 dar chiar nu avem nimic in rezerva pentru concurenta.

Google+