10 august 2011

Amical: Poli - Luceafărul 2:0 (0:0)

Astăzi, Poli și Poli 2 au avut meciuri de pregătire, fiecare cu câte o nou-promovată în ligile respective în care vor evolua cele două echipe.

Să începem cu "cei mari", care i-au înfruntat pe învingătorii seriei C5, Luceafărul Oradea. În tipicul stil politehnic, prima repriză a fost dominată de alb-violeți, oaspeții încercând pe contraatac. A fost un joc deschis, dar ocaziile au apărut mai târziu. Tameș a coordonat cursul mingii spre careul ofensiv Ricketts-Zăgrean-Axente-Curtean. Uneori mingea s-a deplasat lejer, alteori coechipierii nu se înțelegeau la scheme, și bineînțeles, Axente șutează în portar din fața sa.

În repriza secundă, în urma schimbărilor, Poli pierde din avânt, dar reușește să deschidă scorul după un șut slab al lui Tameș, deviat subtil de Ricketts. Atacul se însuflețește odată cu intrarea lui Popa, și golul 2 vine în urma unui șut frumos al lui Pătraș de la 20 de metri.

Nu sunt prea multe de spus, acest meci nu aduce nimic nou și nici nu poate fi concludent pentru ce va fi în campionat. Pe dreapta, Ricketts nu prea se potrivește, și se pare că avem un gol și pe partea stângă a apărării. În meciurile oficiale s-ar putea să conteze mai mult motivația jucătorilor decât valoarea lor.

Poli 2 au primit vizita Gloriei Reșița, în fața cărora s-au impus cu un penalty obținut și transformat de Magdaș. În rest, atacantul mi s-a părut slab tehnic, cât și tactic. De menționat că la echipa a doua au venit o parte din juniori. Din ce-am văzut mi s-au părut mai buni și mai siguri pe ei decât cei din "vechea gardă". Personal mi-au plăcut Dorin Rotariu (16 ani!) și Paul Coșovanu, iar Velici, pe care nu l-am prins în prima repriză, a avut o bară. De văzut cum vor progresa.

În încheiere, vă prezentăm lista cu numele celor ce au jucat azi, ca să vă obișnuiți cu ele.

Poli: Lepmets - Dăruială, Ilie, Scutaru, Sandu - Ricketts, Zaluschi, Tameș, Curtean - Axente, Zăgrean.
Au mai intrat: Poparadu, Rocha, Popovici, Goga, Sava, Popa, Mera, Pătraș

Poli 2: Ostafie - Iovan, Dubei, Oberșterescu, Toma - Chițu, Dobricean, Artean, Szalkai - Boștină, Velici
Au mai intrat: Rusu (portar), Sepsi, Constantinescu, Magdaș, Rotariu, Stancu, Szilagyi, Coșovanu, Damian

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu stim adevarata forta a echipei.Adversari slabi valoric fara obiective clare nu permit o evaluare clara.Trebuia un meci cu o divizionara A sau cu Voivodina.Te faci de ras in pregatiri este una, iar alta va fi cand te bate Bihorul acasa.Cum se vede asa la prima mana apararea este punctul nevralgic si mijlocasii de inchidere restul poate sa se autodepaseasca pentru promovare.Oricum primul meci va fi un examen clar cam pe unde ne aflam iar jocul de la Slatina ne va aseza corect pe pozitia noastra.

Carucioare spunea...

Si iar a batut poli!:X

Google+