25 iulie 2011

Bourceanu și Nikolic la Steaua

După obișnuitele zvonuri, Marian Iancu le-a tăiat plăcerea jurnaliștilor publicând pe site-ul oficial detaliile transferurilor: Bourceanu vândut pe 700 000 de euro, iar Nikolic împrumutat pe un an pentru 250 000, cu opțiune de cumpărare la prețul de un milion de euro.

Dacă primul era de așteptat și anticipat de cel puțin o lună, al doilea vine ca o relativă surpriză. Ar fi fost de preferat să fie vândut Goga, dar foarte probabil că pretențiile sale salariale stau în calea transferării. Cert este că au plecat doi jucători tineri, de viitor, mai ales muntenegreanul, ce poate să mai crească mult în valoare.

Ar urma Pantilimon, iar dacă se găsește o ofertă cât mai profitabilă, ar putea pune capăt plecărilor. Mai sunt peste 3 săptămâni în care sigur vor mai fi mutări. Sper că momentele importante se vor rezuma doar la atât.

6 comentarii :

Stefan Carpanu spunea...

Va fi interesant de vazut cu ce jucatori ramanem pentru sezonul ce are sa vie.

E clar ca dupa ce pleaca si ultimii mohicani, Panti, Sepsi, Luchin, Goga - probabil si Curtean - ramanem cu o echipa care va avea o lupta grea de dus in liga a II-a.

Mult mai important insa este sa aflam care e viitorul administrativ al clubului.

Andrei Vajna II spunea...

Pai asta spuneam, ca daca il vinzi pe Panti cu pret bun, poate nu mai trebuie sa-i vinzi si pe ceilalti. Si mi se pare destul de greu sa-i vinzi, pentru ca sunt supra-evaluati. Pe de alta parte e si problema ce vor face ei in Liga 2. Dar un jucator serios n-ar trebui sa se planga si sa dea totul.

Anonim spunea...

Singurul regret cred ca este Nicolici .Daca progreseaza va fi un atacant de 10mil Euro.Sper sa nu intre in clubul manelistilor de la Steaua unde problema performantei nu prea se pune.Competitia in B este dura ne trebuiesc catva jucatori rutinati si puternici altfel stam si ne uitam dupa Bihor,UTA sau Gloria cum se duc se duc.Anul din B trbuie sa fie o scoala pentru Axente care ii cam moale si doarme pe teren fara un dribling reusit etc,o doza de intaritor pentru Scutaru care se tot accidenteaza,o decizie in priviinta lui Popovici daca are clasa sau nu si asa putem trage definitiv concluziile cine are fata de liga 1 cine de 2 sau 3.
Ajungem la vorba orice rau iti arata si un bine.

Andrei Vajna II spunea...

Numai eu visez sa se ia o echipa din jucatorii promitatori si sa se incerce promovarea? Un an, trei ani, 5 ani, cat o fi. Daca nu reusim, inseamna ca n-avem valori. Dar important e ca am incercat. Sunt sigur ca ar atrage mai multi fani decat afacerea lui Iancu.

Stefan Carpanu spunea...

Nu stiu daca ar fi cineva impotriva unui viitor cu fonduri limitate, dar fara Iancu si cu baza in tinerii crescuti la club.

Ar putea sa echivaleze cu o retrogradare, dar mai important decat atat e sa existe un plan pentru Poli care nu doar sa asigure existenta clubului pe termen scurt si mediu, ci care sa aiba potentialul de a tine suporterii alaturi pe termen lung.

Andrei Vajna II spunea...

Cred ca asa se poate realiza succesul in fotbalul asta!

Google+