27 mai 2011

Poli II - Sebiş 5:1 (3:0)

Cu doi fundaşi juniori în echipă (17 şi 16 ani), echipa secundă s-a descurcat foarte bine în această etapă, învingând fără drept de apel.

După un debut neconcludent, totul s-a schimbat odată cu deschiderea scorului. Faza a fost construită de Popovici, care a preluat şi a alergat în flancul drept, a centrat ideal pentru Matei care a marcat cu bara. Golul desprinderii a fost foarte asemănător, cu Dobricean în rol de servant şi Boştină la finalizare cu capul. Încă înainte de pauză scorul a devenit trei zero, graţie reuşitei uşor stângace a lui Postolache.

Repriza secundă a fost doar o continuare la finalul primei, Poli marcând din nou când Boştină a scăpat singur cu portarul după o lansare a lui Cuciorvă. Cel mai frumos gol al zilei i-a aparţinut însă lui Popovici, care a marcat direct din liberă cu un şut năprasnic de la 25 de metri. Pe final, după introducerea mai multor juniori, Sebiş a reuşit să marcheze golul de consolare.

Au mai fost şi alte faze de gol, dar cred că ajunge sinteza reuşitelor din această după-amiază. Mi-au plăcut în mod deosebit Popovici şi Cuciorvă azi, deşi şi ceilalţi jucători din primul unsprezece au evoluat bine (cu un plus, bineînţeles, pentru Boştină). Nici cuplul de tineri fundaşi centrali nu s-a prezentat rău, deşi lipsa de experienţă a fost vizibilă în anumite faze.

Felicitări echipei a doua, precum şi echipelor de la juniori A, care sunt practic ca şi calificate în faza finală a competiţiei!

Poli II: Lepmets - Rosenblum, Bocşan, Todorov, Cuciorvă, Postolache, Matei, Jitaru, Dobricean, Popovici, Boştină

Niciun comentariu :

Google+